"Zmajevi" skoro kompletni: Još Kodro i Kolašinac!

U hotel "Kartun" u Razgradu stigli su svi fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine izuzev Kenana Kodra i Seada Kolašinca.

Fudbal 20.03.2018 | 18:45
"Zmajevi" skoro kompletni: Još Kodro i Kolašinac!
Kodro se saigračima iz nacionalnog tima BiH treba pridružiti kasnije večeras, dok će Kolašinac u Bugarsku doputovati u srijedu.

Pored onih koji su u Razgradu na prozivku reprezentativaca tokom dana stigli su i kapiten Edin Džeko, Ibrahim Šehić, Ervin Zukanović, Miralem Pjanić, Toni Šunjić, Samir Memišević, Ermin Bičakčić, Muhamed Bešić, Haris Medunjanin, Haris Duljević, Smail Prevljak, Ognjen Vranješ, Edin Višća, Deni Milošević, Gojko Cimirot i Riad Bajić.

Radi loših vremenskih uslova, ali i umora igrača usljed putovanja do Razgrada selektor "zmajeva" Robert Prosinečki odlučio je da otkaže večerašnji trening, koji se trebao održati u Trening centru Ludogoreca.

Prvi trening uoči prijateljske utakmice sa Bugarskom "zmajevi" će imati u srijedu od 19 sati u Trening centru Ludogoreca.

Do utakmice s Bugarima treniraće i u četvrtak od 17 sati na "Ludogorec Areni", stadionu u Razgradu kapaciteta 9.000 mjesta, na kojem će u petak, 23. marta, od 19 sati "balkanski prijateljski derbi" biti i odigran.

Izvor: mondo.ba/Anadolija

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

hu

20.03.2018 19:33

Sretno zmajevi.Ponosimo se svama.

ODGOVORITE