"Zmajevi" stižu u snijegom okovani Razgrad!

Reprezentativce Bosne i Hercegovine u Razgradu će dočekati snijeg i veoma hladno vrijeme, pa im uslovi za treniranje neće biti nimalo lagani, odnosno daleko od idealnih.

Fudbal 20.03.2018 | 11:45
"Zmajevi" stižu u snijegom okovani Razgrad!
Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine danas će se okupiti u snijegom okovanom Razgradu, gdje bi velika većina njih u poslijepodnevnim satima, dozvole li vremenske prilike, trebala obaviti i prvi trening uoči prijateljske utakmice sa Bugarskom zakazane za petak, 23. marta.

Od juče u hotelu "Cartoon" u Razgradu borave reprezentativci BiH iz klubova Premijer lige, kao i stručni štab. Tokom dana priključivaće im se ostali članovi nacionalnog tima kako koji bude stizao iz evropskih destinacija na aerodrom u Varni, oko 100 kilometara udaljenom bugarskom turističkom gradu na obali Crnog mora.

Reprezentativce BiH u Razgradu će dočekati snijeg i veoma hladno vrijeme, pa im uslovi za treniranje neće biti nimalo lagani, odnosno daleko od idealnih.

Ipak, u stručnom štabu reprezentacije BiH uvjereni su da će do susreta sa Bugarima uspjeti odraditi sve zacrtano, te da će spremno dočekati duel sa selekcijom i te kako željnom dokazivanja, jer joj posljednjih godina "ne cvjetaju ruže".

Utakmica Bugarska - BiH igraće se na stadionu "Ludogorec Arena" u Razgradu, malom gradu sa 30.000 stanovnika na sjeveroistoku zemlje u petak od 19 sati.

U Fudbalskoj uniji Bugarske, kako su rekli da očekuju da tribine bude veoma dobro ispunjene i pored hladnog vremena, "zbog snažnog tima BiH za koji igra nekoliko najboljih evropskih fudbalera", ali i zbog činjenice da je Razgrad fudbalski grad višestrukog državnog prvaka Ludogoreca, posljednjih sezona hita i na evropskoj sceni.

Izvor: mondo.ba/Anadolija

Komentari / 0

Ostavite komentar