Prijović o haosu u Solunu: Sudija je glavni krivac!

Aleksandar Prijović, fudbaler PAOK, na Instagram profilu oglasio se povodom incidenta u Solunu zbog kojeg je prekinut šampionat u Grčkoj.

Fudbal 19.03.2018 | 23:40
Prijović o haosu u Solunu: Sudija je glavni krivac!
Reprezentativac Srbije igra ove sezone odlično za grčki tim koji se nalazi na drugom mestu sa samo dva manje od ljutog rivala AEK.

Upravo na njihovom meču, koji je mogao da umnogome odluči dalji tok šampionata, desio se veliki incident zbog kojeg je dan kasnije supendovano prvenstvo.

Sudija je prvo priznao gol Varele u 90, a potom je posle nekoliko minuta zbog ofsajda poništio pogodak koji bi verovatno doneo sva tri boda klubu iz Soluna.

Usledio je veliki protest domaćih igrača, a kap koja je prelila čašu bio je potez vlasnika PAOK Ivana Savidisa koji je "uleteo" na teren i pretio smrću glavom arbitru. Uz to, Savidis je oko struka nosio opasač sa pištoljem...

Prijović je na Instagram profilu napisao sledeće:

"Kako je moguće priznati gol i poništiti ga posle pet minuta zbog ofsajda? Da li sudija misli da je izmislio fudbal? Mislim da bi VAR morao odmah da se uvede u grčki fudbal, a PAOK je to i zatražio. Koje pravo ima sudija da promeni odluku tri puta? Možda on misli da ne mora da poštuje pravila uopšte!

Sudija je jedini razlog onoga šta se desilo na terenu i on mora da preuzme odgovornost! Nijedan igrač PAOK i AEK nije bio u opasnosti ili se osećao uplašeno ni u jednom trenutku! Siguran sam da su želeli da se utakmica završi, ali im je neko rekao da se ne vrate na teren.

Hajde da rezultat meča bude odlučen na terenu i da bolji pobedi! To je poenta fudbalu, u suprotnom svi smo na gubitku", napisao je Prijović na Instagram profilu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar