Majami - žrijeb: Đoković na Pera ili Zvereva!

Novak Đoković u drugom kolu Mastersa u Majamiju igraće protiv boljeg iz duela Benoa Per/Miša Zverev, odlučeno je žrebom u Majamiju.

Tenis 19.03.2018 | 21:00
Majami - žrijeb: Đoković na Pera ili Zvereva!
Nekadašnjem broju jedan potencijalni protivnik u trećem kolu biće Filip Krajinović ili kvalifikant, dok bi u osmini finala mogao da igra protiv Huana Martin del Potra ili Keija Nišikorija.

Đoković je pre nekoliko dana razočarao u Indijan Velsu, gde je ispao na početku turnira od anonimnog Japanca Tara Danijela.

Novak je u Majamiju postavljen za devetog nosioca, a zanimljivo ne nalazi se na strani najboljeg tenisera na svetu Rodžera Federara.

Ukoliko srpski igrač prebrodi prva dva kola u trećem (osmina finala) igraće najverovatnije protiv šampiona Indijan Velsa, Huana Martina del Potra.

Dalje bi mu potencijalni rival bio Grigor Dimitrov, dok bi po žrebu u polufinalu mogao da se sastane sa drugim nosiocem Marinom Čilićem.

Od srpskih igrača u Majamiju, nastupaju pomenuti Filip Krajinović koji čeka kvalifikanta, potom mladi Miomir Kecmanović koji u prvom kolu igra protiv Denisa Istomina, zatim Dušan Lajović koji se sastaje sa Horasijom Sebaljosem, odnosnoViktor Troicki sa Kanađaninom Denisom Šapovalovim.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar