Šta se dešava sa Vukašinom Jovanovićem?!

Problem je jezik!

  • Sport
  • Fudbal


Mladi srpski reprezentativac i nekadašnji član Crvene zvezde Vukašin Jovanović još čeka na debi u Eibaru. On je poslednjeg dana zimskog prelaznog roka stigao u Baskiju kao pozajmljeni fudbaler Bordoa. Činilo se da će popularni Vule dobiti u Španiji minute, ali do sada trener Hose Luis Mendlibar nije koristio njegove usluge.

Suprtono od onog što je najavio na predstavljaju mladog srpskog reprezntativca koji je u dosadašnjoj internacionalnoj karijeri nosio dresove Bordoa i
Zenita.

„Malo ga poznajem, ali on je igrač budućnosti i sadašnjosti. Doneće nam ogromno iskustvo, uprkos njegovim godinama, jer je igrao za Zenit i Bordo. Vidim da je otvoreno dete“, poručio je trener Eibara.

Ipak, do kraja španskog prvenstva ostalo je još devet kola, a Jovanović i dalje čeka debi. Čini se da mu je jezička barijera najveći problem.

„Ne mogu da razgovaram sa njim, jer imamo problem u komunikaciji. On ne govori španski, ali vidim da je tip koji dosta priča. Veseo je i ubeđen sam da će uskoro savladati i tu lekciju“, otkrio je Hose Luis Mendlibar.

Izvor: mozzartsport

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.