EL: Zvezda bez Antića na PAO!

Crveno-beli otputovali u Atinu.

Košarka 20.03.2018 | 10:30
EL: Zvezda bez Antića na PAO!
Crvena zvezda posle trijumfa nad Mornarom u polufinalu ABA lige gostuje u utorak od 20.15 protiv Panatinaikosa u Atini.

Trener Dušan Alimpijević je istakao da želi da njegov tim odigra dobar meč kako bi nastavio niz posle pobede nad Mornarom.

„Posle dobre nedelje i dobrih utakmica protiv Valensije i Mornara, idemo rasterećeni u Atinu sa željom da odigramo dobru utakmicu. Panatinaikos igra dobro, ovaj meč im dolazi nakon važne pobede u Malagi, imaju 'jak' domaći teren, uz sve to, bore se za što bolju poziciju pred nastavak takmičenja i TOP 8 faze Evrolige. Sa druge strane, mi u ovom trenutku moramo uporedo da vodimo računa o mnogo važnih stvari, što nikako ne znači da putujemo na ovu utakmicu bez ambicije da je odigramo dobro i sa željom da napravimo dobar rezultat. Već sam ranije napomenuo da uz Nemanju Dangubića, nećemo za ovu utakmicu moći da računamo i na Peru Antića".

Milko Bjelica napominje da njegov tim ima jako težak raspored.

„Mi još uvek imamo teoretske šanse za plasman među osam ekipa, i dok ona postoji, borićemo se. Nemamo puno vremena za pripremu ove utakmice i odmor, nakon starta plej ofa ABA lige i vrlo važne utakmice sa Mornarom. Međutim, moramo da odigramo hrabro, koncentrisano i da pokušamo da dođemo do dobrog rezultata, iako idemo oslabljeni u Atinu na ovaj meč. U seriji smo teških utakmica, odmah nakon Panatinaikosa, ide nam meč sa Fenerbahčeom, pa putujemo u Bar" rekao je pred putMilko Bjelica.

Ekipa Crvene zvezde stiže u Atinu nakon kraćeg leta u ponedeljak u ranim popodnevnim časovima, a nakon odrađenog treninga i utakmice, povratak u Beograd sledi u sredu oko 14 časova. 

Već u četvrtak u Beograd stiže aktuelni prvak Evrope – Fenerbahče.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar