Krstičić spreman za Partizan!

Uzdah olakšanja na Marakani, dodatni snimci pokazali da nije došlo do loma metatarzalne kosti. . .

Fudbal 19.03.2018 | 17:15
Krstičić spreman za Partizan!
Kao da su pojeli bronhi bombonu. Baš takvo olakšanje osetili su čelnici, stručni štab i igrači Crvene zvezde, posle saznanja da sezona nije izgubljena za jednog od najboljih igrača ekipe Nenada Krstičića.

Nekadašnji član Sampdorije i Alavesa je posle jednog statra fudbalera Mačve u 44. minutu prepustio svoje mesto Slavoljubu Srniću. Slike njegovog stopala i preliminarni snimci nisu slutili na dobro. Postojala je bojazan da je Krstičiću pukla metatarzalna kost, ali posle povlačenja otoka usledili su novi pregledi. Isti su doneli možda i najbolju moguću vest za trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića. Naime, ustanovljeno je da Krstičiću nije pukla kost koja je na više meseci ove sezone odvojila od terena Branka Jovičića i Nemanju Radonjića. Prve procene su da će pouzdani vezista morati da miruje dve sedmice.

Reklo bi se da prvenstvena pauza za Krstičića i Crvenu zvezdu dolazi u najboljem momentu. Možda će potencijalni reprezentativac propustiti gostovanje u Lučanima (30. mart), ali bi trebalo da bude spreman za susret sa Zemunom (5.april) i prvo kolo plej-ofa. Tada će na najvećem srpskom stadionu koplja ukrstiti Crvena zvezda i Partizan. Biće to meč koji bi mogao da prelomi šampionsku trku.

Takođe, tokom pauze, od povreda bi trebalo da se oporave Uroš Račić, Filip Stojković i Vujadin Savić, dok bi Mičel Doald trebalo da se vrati treninzima za nekoliko dana.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar