Teo: Nadam se dolasku na F4 u Beogradu

Plejmejker Los Anđeles Klipersa ima tri favorita za titulu klupskog prvaka Evrope.

Košarka 20.03.2018 | 11:30
Teo: Nadam se dolasku na F4 u Beogradu
Miloš Teodosić dao je portalu "Eurohoops" kratku izjavu o evroligaškom takmičenju, u kome su do plej-ofa ostala još samo četiri kola, a čak dva će biti odigrana između utorka i petka.

"Pratim Evroligu, kada imam vremena. Vidim šta se dešava, pratim rezultate i nadam se da ću biti na Fajnal foru u Beogradu", rekao je dugogodišnji plejmejker CSKA i Olimpijakosa, koji u ponedeljak slavi 31. rođendan.

Završni turnir u Beogradu na programu je od 18. do 20. maja, kada će se u NBA ligi igrati finala plej-ofa po konferencijama, a sa velikom dozom sigurnosti se može prognozirati da Teodosićev tim, Los Anđeles Klipers, neće dogurati tako daleko.

Na pitanje koje timove očekuje da vidi na Fajnal foru, osvajač Evrolige 2016. i njen MVP 2010. godine, naveo je dva svoja bivša kluba i aktuelnog šampiona "starog kontinenta".

"CSKA, Olimpijakos i Fenerbahče su najveći favoriti za plasman na Fajnal for, kao i za titulu. Četvrtu ekipu zaista ne mogu da odredim".

CSKA je posle 26 odigranih kola prvi na tabeli sa skorom 21-5. Fenerbahče i Olimpijakos ga prate sa po 18-8, a za četvrto mesto i prednost domaćeg terena u Top 8 fazi bore se Real (16-10), Himki, Panatinaikos i Žalgiris (po 13-13).

Teodosić je na kraju mini-intervjua poslao poruku ljubiteljima košarke koji u "sitne sate" gledaju utakmice Klipersa, navijajući za njega i Bobana Marjanovića.

"Srećan sam kada čujem da se ljudi bude noću da bi gledali naše utakmice. Želim da im kažem veliko hvala i obećam da ću vreme koje provedu gledajući nas, pokušati da učinim što zabavnijim".

Tim iz Los Anđelesa u drugoj polovini marta će devet od 11 utakmica odigrati u gostima, a trenutno se nalazi u seriji od tri poraza i polako gubi korak sa rivalima u trci za plej-of.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar