Ben: Tek sam počeo da postižem golove!

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je da se posle kraćeg odsustva vratio još jači i da nakon Mačve očekuje još više golova.

Fudbal 20.03.2018 | 11:00
Ben: Tek sam počeo da postižem golove!
Ben je u nedelju u pobedi nad Mačvom dao svoj drugi gol od kada je u zimskom prelaznom roku došao u Crvenu zvezdu.

Napadač sa Komora je naveo da Zvezdu očekuju izuzetno važne utakmice i da će svaki gol biti važan, a svi u timu će dati sve od sebe da ih bude što više.

"Mnogo znači meni i ekipi što sam se vratio još jači, naporno sam radio kako bi to bilo tako. Iz tog razloga ovaj gol mi još više znači. Drago mi je što sam počeo da postižem pogotke, nadam se da ću nastaviti još bolje", rekao je Ben za klupski sajt.

On je pohvalio saigrača Aleksandra Pešića koji mu je glavom asistirao.

"Fantastično me je pronašao kod druge stative, velike zasluge za gol idu i njemu. Videli smo u prvom poluvremenu da fudbaleri Mačve ne čuvaju kod prekida taj deo gola i iskoristili to. Mislim da je posle drugog pogotka utakmica definitivno bila rešena, mogli smo rasterećeno da je privedemo kraju", kazao je on.

Zvezda je pobedom u Šapcu sačuvala 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, dva kola pred plej-of Super lige Srbije.

Ben je rekao da su svi u Zvezdi znali da neće biti lako protiv Mačve, koja igra odlično na domaćem terenu, što se videlo i nekoliko dana ranije, kada je taj klub eliminisao crveno-bele na penale u Kupu.

"Tada nisam bio u ekipi, ali zaista sam dobio dosta korisnih saveta od svojih saigrača. Bilo je žestoke borbe na terenu, ali smo odlično odgovorili i na terenu pokazali karakter. Cela ekipa je odigrala sjajno i osvojili smo izuzetno važna tri boda", rekao je Ben.

Naredni rival crveno-belih biće Mladost, posle reprezentativne pauze, a Ben je kazao da će Zvezdi značiti odmor.

"Imamo nekoliko dana pre nego što se vratimo radu kako bismo se što bolje pripremili za finiš prvenstva. Znam šta nas čeka, dosta razgovaram sa saigračima, navikao sam se na sve uslove u Srbiji i sada smo svi fokusirani samo na to da u maju donesemo radost svojim navijačima osvajanjem titule", kazao je Ben.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar