"Nadam se dobrim rezultatima"

Poznati i uspešni tekstopisac juče je u prepodnevnim časovima u pratnji najbližih otišla na lečenje u Nemačku. Tamo će se zadržati nekoliko dana kako bi bila na autoimunoj terapiji, koja bi trebalo da joj pomogne u borbi sa teškom bolešću.

Zabava 19.03.2018 | 07:49
"Nadam se dobrim rezultatima"
- Idem u Namačku na tri, četiri dana na autoimunu terapiju. Optimistična sam kada je ovaj vid lečenja u pitanju. Nadam se dobrim rezultatima. Trudim se da budem vesela i da ne razmišljam preterano o svemu. Imam veliku pomoć supruga, sina i prijatelja koji su non-stop uz mene - rekla je za "Blic" Marina Tucaković.

U pratnji supruga Aleksandra - Fute Radulovića, sina Milana - Laće Radulovića i najbliže prijateljice i uz njihovu brižljivu pomoć, Marina je nastavila put ka Minhenu.

Marina je nedavno operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Srbije nakon čega je puštena na kućno lečenje.

Podsećamo, Marini je pozlilo pa je na nagovor svoje prijateljice Cece Ražnatović otišla kod lekara, te je zadržana na onkologiji. Kada joj je stanje stabilizovano, stručni tim lekara odlučio je da je operiše.

Tucakovićeva je započela najveću borbu ikad, a krajem februara ove godine poručila je da joj lečenje tek sledi i rešila je da sama otkrije kroz šta je sve prošla.



- Dragi moji, sad sam kod kuće, jer rezultati još nisu gotovi. Lečenje tek sledi. Mogu da kažem da ako šta ima dobro u ovome, to je što sam vratila veru u ljudsku dobrotu i blagonaklonost, a toga nikad nije previše. Uverena sam da mi kolege nisu samo kolege, već i prijatelji - poručila je ranije Marina Tucaković.

Ona je dobila najbolju moguću negu i stručan tim lekara joj pomaže od samog početka borbe.
 
- Uverena sam da postoje divni mladi ljudi kojima sam bila okružena, mislim na medicinsko osoblje Instituta za onkologiju, koje mi je dalo veru da nije sve otišlo dođavola na ovom svetu. O svojoj porodici mogu da kažem da sam od njih i očekivala da budu na visini zadatka i da me nisu izneverili - ispričala je Marina Tucaković.

Ona je zatim još jednom pokazala da je izuzetno hrabra kao i da je u najtežim momentima ostala pozitivna.

- Ne shvatam ovo tragično. Verujte, strašno je kad se to događa drugima, kad se vama to desi nekako to prihvatite i pustite da vas nagon za životom tera napred, to mogu da vam potvrde sve one moje saputnice tamo koje bolest nije promašila a ni pokolebala, nego su i dalje pozitivne. Ljubim vas - navela je ranije Marina Tucaković.

Vest o bolesti poznatog tekstopisca potresla je domaću estradu budući da je sa većinom poznatih pevača u i te kako dobrim odnosima, jer je napisala neke od najboljih pesama u njihovim karijerama.

 
Podršku u ovim teškim danima joj pružaju mnogi prijatelji i kolege koji se, kao i ona, nadaju boljitku.

Podrška prijatelja

Uz Marinu su sve vreme najbliži, ali i dugogodišnja prijateljica i saradnica Svetlana - Ceca Ražnatović. Upravo je ona bila ta koja je ubedila Marinu da ode na pregled jer kada je Tucakovićevoj pozlilo mislila je da je to problem sa dijabetesom, koji ima već godinama. Kad se onesvestila, Ceca je insistirala da odu lekaru i uputili su se na onkologiju, gde je hospitalizovana.

- Molim vas, Marini su sada, pre svega, potrebni mir i podrška svih nas koji je volimo da bi ovu bitku dobila. Na nama je da budemo uz nju - rekla je Ceca tada.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar