Vučić čestitao Putinu pobjedu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu ponovni izbor za šefa ruske države.

Srbija 19.03.2018 | 07:40
Vučić čestitao Putinu pobjedu
"Primite iskrene čestitke za ponovni izbor za predsednika Ruske Federacije, uz najbolje želje da i dalje odlučno vodite Vašu zemlju čvrsto utemeljenim putem napretka, na dobrobit svih njenih građana. Uveren sam da ćete svojim izvanrednim talentom lidera, uz jasnu viziju i jaku volju, kao i odgovornost i posvećenost u radu, nastaviti da postižete uspehe u rešavanju svih važnih pitanja za Rusiju, kao i u ispunjavanju planova za njen dalji sveobuhvatni razvoj", naveo je Vučić u čestitki.

Srbija je iskren prijatelj i pouzdan partner Rusije i možete se osloniti na naš doprinos produbljivanju saradnje, kao i na zalaganje za ostvarivanje zajedničkih projekata, istakao je Vučić i naglasio da je uveren da ćemo, uz međusobno razumevanje, stvarati bolje uslove za generacije koje dolaze.

"Veoma sam Vam zahvalan za Vaš lični doprinos jačanju tradicionalnog i istinskog prijateljstva naših dveju zemalja, kao i odbrani državnih interesa Srbije, koja se ogleda i kroz podršku u Ujedinjenim nacijama, kao i u svim drugim međunarodnim organizacijama u kojima Srbija štiti svoj integritet, ugled i slobodarsku tradiciju", naveo je Vučić.

"Želim Vam da Vas, uz uspeh na odgovornoj dužnosti, prate dobro zdravlje i sreća u ličnom životu. Nadam se, dragi prijatelju, da ćete nam i u novom predsedničkom mandatu učiniti čast i ponovo posetiti Srbiju, jer je svaki susret sa Vama prilika za dragocene razmene mišljenja i mudre savete“, navodi se u čestitki Vučića predsedniku Rusije.

(Tanjug)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Cirkusijada

19.03.2018 07:08

Koja glupost i pobjeda. Covjek mijesa se u sve moguce izbore na svijetu i namjesta rezultate a da ne namjesti sebi. Ovi izbori su cista glupost .

ODGOVORITE
Name

re cirkus

19.03.2018 07:53

Pa šta i ako si u pravu. Je li misliš da ima neko da je trenutno kvalitetniji da nastavi ovo sto je on do sada napravio od Rusije. Bolji je od Trampa 100% a takav nam i treba da svjetskog policajca baci u smeće.

Name

popara

19.03.2018 07:52

Vucic mu iz Amerike cestita,he,he...

ODGOVORITE
Name

ROMANIJA

19.03.2018 11:49

I Dodik mu čestito iz Amerike, hahahahahahaha a ako se pitate kako pa vrlo jednostavno Vučić ga prošvercovo u svojoj g....i pošto mu ovaj ne izlazi iz nje.. hahahahahaha...

Name

hare

19.03.2018 07:53

Čekamo čestitku Velikog Vođe uz molbu za koji miliončić.

ODGOVORITE
Name

CIK

19.03.2018 08:30

Koliko god zvučalo nevjerovatno, novi mandat Putina će imati indirektne negativne posljedice i na pc-113%. Sa Ljevčanskim kopitarom na čelu i javnom pušenju Putinu na svakom koraku, građani koji pokušavaju pobjeći glavom bez obzira bi mogli imati ozbiljnih problema sa vizama. Kao što su rusima otežali ulazak u EU i Ameriku, isto će uraditi i ruskim pudlicama tipa Srbije i pc. O bilo kakvim stranim investicijama ne treba ni sanjati, jedva čeka Evropa da pravi fabrike i hrani Putinove obožavaoce, nemaju pametnija posla. Tkz opozicija je popušila beogradsku foru kandidovanjem ulojenog praseta i polupismenog guslara za naredne izbore. Bugojanski šizofreničar će učiniti sve da Ljevčanskog balegara zadrži na vlast, u suprotnom ostade bez miliona kroz prevare i uvoz trećerazrednog smeća iz "matice"...

ODGOVORITE