Par iz CG ubijen u Ekvadoru

Crnogorski državljani Fadil Kačanić (64), koji se dovodi u vezu sa trgovinom narkoticima, i njegova supruga Fatima (63) ubijeni su u Ekvadoru, prenose crnogorski mediji.

  • Vijesti
  • Region


Ekvadorski "Eltelegrafo" piše da je Kačanić ubijen hicima iz vatrenog oružja, dok je njegova supruga usmrćena udarcem tupim predmetom u glavu.

Na mjestu zločina su pronađeni balistički tragovi i kamen za koji se sumnja da je korišćen kao oružje, zbog čega se sumnja da su žrtve ubijene gdje su i pronađene, dvadesetak kilometara od kuće.

Kako piše ekvadorski portal "Ekstra", ubice su se predstavile kao policajci, pokazavši lažni nalog za pretres. "Mislili su da će počiniti savršen zločin, ali su ih snimile kamere na imanju", istakao je tužilac Viktor Gonzales.

Policijski general Marčelo Tobar je istakao da je Kačanić imao kriminalni dosije zbog trgovine narkoticima, a da je ubijena žena radila na aerodromu Žoze Žakin de Olmedo.

"Ovo nije obično ubistvo, sumnjamo na povezanost s organizovanim kriminalom", poručio je on.

Policijski poručnik i čelnik Nacionalnog direktorata za zločine Ekvadora Henri Herera je naglasio da su stvari po kući bile ispreturane, kao da je neko tražio nešto.

"Odnijeli su nakit i kompjuter", objasnio je on.

(Agencije)

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Kokain Stejt

18.03.2018 18:43

Jel opet tona kokaina.Treba tu dzunglu dati malo onom Duterteu.Da ih baja primiri.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.