Porodila se Ana Ivanović!

Ana Ivanović, nekada najbolja teniserka Srbije i sveta, postala je u nedelju majka.  Na društvenim mrežama objavljeno da su bivša teniserka i fudbaler Bastijan Švajnštajger postali roditelji!

Tenis 18.03.2018 | 16:30
Porodila se Ana Ivanović!
Ivanovićeva se porodila u Čikagu i dobila zdravog dečaka.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger navodno su dobili prvo dete!

Na društvenim mrežama "pljušte" čestitke paru, iako se ni Ana, ni Bastijan još uvek nisu oglasili i potvrdili rođenje dečaka. Prvi je ovu informaciju objavio portugalski novinar Žoze Murgado.

Lepa trudnica je proteklih dana objavljivala fotografije na kojima je u krupnom kadru, pa se ne vidi da li je kod kuće ili u bolnici, sa neutralnim komentarima poput "opuštam se uz čitanje" i "pozdrav vikendu".

Plan je bio da se srpska bivša teniserka porodi u jednoj od najboljih bolnica u Čikagu. Pričalo se da porođaj košta čak 15.000 evra i da su za dolazak malog dečaka angažovani najbolji doktori i babice.

Nakon boravka u bolnici, Ana, Bastijan i sinčić prelaze u svoj luksuzno opremljeni stan na 58. spratu dobro čuvane zgrade u Čikagu. Soba za bebicu je odavno spremna, uređena po Aninoj želji.

Bivša teniserka je već nekoliko godina u ljubavi sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, sa kojim je u braku od 2016. godine.

Čestitamo!

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar