Emina se ipak vraća kod majke

Jahovićeva planira da se odseli iz Istanbula nakon sudskog okončanja braka s Mustafom Sandalom

Srbija 18.03.2018 | 10:56
Emina se ipak vraća kod majke
Emina Jahović rešila je da se posle razvoda iz Istanbula vrati kod majke u Novi Pazar i tu započne novi život, saznaje Kurir.

Kada sudski okonča desetogodišnji brak s Mustafom Sandalom, pop zvezda želi da se preseli u porodičnu kuću, koju je pre nekoliko godina renovirala. Emina hoće da se skloni od torture turskih medija, koji je optužuju da je kriva za razvod s tamošnjim muzičkim superstarom. Trenutno su joj neophodni mir i tišina, a to je pronašla upravo kod majke, koja je spremna da je dočeka raširenih ruku.

"Emina se trudi da bude nasmejana uprkos svemu. Njena majka priča da će se vratiti s decom ovde, ali odlaziće redovno u Tursku zbog posla, a i da bi njeni sinovi viđali oca. Ona je ostala u korektnim odnosima s Mustafom, čak se često sastaju po restoranima. Mada, ovaj grad je mali za Eminu. Ona je mnogo napredovala u poslu i mislim da će joj ovde brzo dosaditi", kaže jedan Eminin komšija iz Novog Pazara.

Pokušali smo da kontaktiramo s pevačicom, ali ona se nije javljala do zaključenja ovog broja. Verovatno zato što je trenutno u Italiji. Iako je navikla da svuda vodi sinove, ovog puta otišla je sama. Svakodnevno je objavljivala fotografije iz Firence, a glavni razlog njenog boravka u Italiji bili su poslovni sastanci.

(Kurir.rs)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Boki

18.03.2018 10:41

Ništa bez stare majke.

ODGOVORITE
Name

Alan Ford

18.03.2018 11:21

Džaba ista vjera kad je drugi mentalitet. To Muslimani u BiH i Srbiji nikako da shvate. Turska je daleko.

ODGOVORITE
Name

re

18.03.2018 11:36

Ma neznaju ni oni kosu I sta su.to je problem.bili bi nesto a neznaju sta.

Name

Ре

18.03.2018 12:06

Она је наша и увијек се може вратити својој кући.Мајка је светиња и мајка је увијек ту кад је тешко.Само храбро даље кроз живот Емина.

Name

Dubravka

18.03.2018 15:14

PA sta je cudno?Kod majke,nego gdje?Svakom je majcino krilo utjeha,zaklon,spasbi pomoc u svakoj zivotnoj nevolji!Dragon Emini,zelim Svako dobro I uspjeh ,na svim poljima!Da su joj djeca ziva I zdrava I Majka...

Name

dr

18.03.2018 14:46

Kad napisu na poslovnom sastanku u Italiju, prasnem od smijeha. Ha ha ha ona i biznis!!!

ODGOVORITE
Name

Rex

19.03.2018 22:22

Normalno da se smijes kad nemas pojma o biznisu. Zena se jako uspjesno bavi prodajom vlastitih parfema i Garderobe. A ti placi.