Feldin se takmiči s Enisom: Stići ću ga...!

Zvezdin šuter poziva navijače da podrže tim protiv Mornara.

Košarka 16.03.2018 | 08:15
Feldin se takmiči s Enisom: Stići ću ga...!
Još jedna šuterska klinika Džejmsa Feldina! Zvezdin Amerikanac je kao u transu spalio mrežicu Valensije. Postigao je 30 poena za 28 minuta na parketu i bio junak ubedljive pobede nad Valensijom.

Ali svoj učinak ne stavlja u prvi plan...

„Bitno mi je da smo pobedili utakmicu. Mnogo je bitno što smo dobili na ovaj način i to smo igrali kao tim i pobedili dobru ekipu Valensije. Bili su dobri, pogađali su dosta šuteva, ali znali smo da ćemo ih pobediti ako nametnemo naš ritam igre. Pamtićemo ovaj meč, ali nas već u nedelju čeka velika stvar - početak plej-ofa. Stvarno želimo da pobedimo u polufinalu i ova utakmica će nam pomoći u tome. Bitno je da i u nedelju pogađamo velike šuteve. Nadam se da će biti krcata dvorana i pozivam navijače da nas podrže“,rekao je Feldin posle meča.

Zvezda je posle teškog poraza u Barseloni pružila fantastičan odgovor. Kao da se sve promenilo u igri u odnosu na taj meč.

„Da čoveče, baš je tako. Rekli smo da moramo dosta toga da promenimo. Mnogo smo pričali između sebe i počeli da treniramo još jače. To nam je pomoglo da dođemo do ovoga“.

Videli smo kod tebe novi način proslave trojki.

„To je interna šala između mene i Enisa. To je nešto naše. Trudimo se da zajedno pobeđujemo i da napravimo nešto veliko“.

Da li se to takmičiš sa Enisom u trojkama? On je nedavno blistao u šutu protiv Cibone...

„Nisam mogao da ga stignem večeras, ali stići ću ga u budućnosti. Hteo sam da ga pobedim, ali nisam uspeo. Stići ću ga sigurno“.

Da li možeš da pružaš ovakve partije u kontinuitetu?

„Treba da odem kući i da zaboravim sve što sam uradio večeras. Da dođem sutra na trening i da pucam što više i što bolje. Jedin tako mogu da održim ritam“.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar