Pešić poslije Šapca: Gdje god odemo, dobijemo batine!

"Moramo malo oštrije, a mi sve hoćemo nešto lepo. . . ", kaže napadač Crvene zvezde.

Fudbal 15.03.2018 | 15:15
Pešić poslije Šapca: Gdje god odemo, dobijemo batine!
Posle prvenstvenog remija sa Napretkom iz Kruševca u Beogradu (1:1), Crvena zvezda je doživela i eliminaciju iz Kupa u Šapcu.

Mačva je slavila penalima i zasutavila crveno-bele u četvrtfinalu, a otvorila temu za diskusiju - šta se to događa sa ekipom Vladana Milojevića, koja je bila dominantna u odnosu na superligaške rivale pre odlaska na zimski odmor?

Neko smatrada se i dalje osećaju posledice emotivnog pražnjenja posle poraza od moskovskog CSKA i eliminacije iz Lige Evrope, neko da su odlasci Gelora Kange i Ričmonda Boaćija prevelik gubitak, a Aleksandar Pešić ima svoje viđenje, barem kada je u pitanju neuspeh u Šapcu.

"Ovo je bilo sve osim fudbala, ali kakav je nama teren, takav je i njima. Krivo mi je da gde god odemo - dobijemo batine. Moramo malo oštrije, a mi sve hoćemo nešto lepo... Ne bih da kažem još nešto i uvredim bilo koga. Čeka nas još takvih gostovanja", istakao je napadač crveno-belih u razgovoru za Sportski žurnal.

Svestan je Pešić i zašto rivali sa domaće scene njegov tim uvek dočekuju maksimalno motivisani.

"Tako je, jer je Zvezda najveći klub".

Tokom "90 i kusur" minuta igre u Šapcu nije bilo golova, pa su pobednika odlučili penali. Pešić je bio precizan za crveno-bele, ali ne i Nemanja Radonjić, koji je u petoj seriji šutirao visoko preko gola.

"Teško nam je, ova penal lutrija je došla posle slabijih partija. Milijaš, Krstičić i Borjan imaju jedini ovakvo iskustvo. Zalomilo se na Radonjiću. Često se i na najboljima slomi, znamo kakav je igrač i niko ga ne krivi".

Sa novinarom "Žurnala" razgovarao je i Milan Borjan.

"Pali smo. Ne znam šta nam se dešava, ali moramo da se podignemo što pre i vratimo na naš nivo... Ovo je bio veoma skup ceh, ostali smo bez šanse za jedan trofej, ali idemo dalje. Sada je plan da se ovde u Šapcu pobedi i da nastavimo borbu za titulu", istakao je golman crveno-belih, koji je bio blizu da odbrani šut Nenada Gavrića sa bele tačke.

"Mnogo mi je krivo, nije bilo ni sreće. Šta da se radi...".

Fudbaleri Mačve su tokom utakmice u sredu napravili 26 faulova, što je duplo više od gostiju iz Beograda, a pokazano im je i čak sedam žutih kartona.

Priliku za revanš Mačvi, crveno-beli će imati već u nedelju od 17 časova, kada u 28. kolu Superlige ponovo gostiju u Šapcu. Prenost utakmice možete gledati na TV Arena Sport 1.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar