LE: Rino napada London, "Sovjeti" se uzdaju u minus!

Bliži se završnica Lige Evrope, jedno mesto vodi u Ligu šampiona, a osmina finala je više nego dobar reper ko bi mogao tome najviše da se nada.

Fudbal 15.03.2018 | 14:45
LE: Rino napada London, "Sovjeti" se uzdaju u minus!
U četvrtak su na programu revanš mečevi, a najinteresantnije će biti u Londonu, gde Milan gostuje Arsenalu, te na krajnjem istoku gde će Atletiko, Lacio i Salcburg imati dodatnog "neprijatelja" – temperaturu ispod nule.

U derbiju runde Arsenal je sa 2:0 u Milanu podneo glavnu kandidaturu za osvajanje trofeja koji mu jedini može doneti plasman u Ligu šampiona naredne sezone. 

Tim Arsena Vengera je posle serije očajnih rezultata zablistao na San Siru protiv ekipe koja je bio u fantastičnoj formi. 

Ukoliko "tobdžije" budu na istom nivou i na Emiratima, ne samo da će rutinski stići do četvrtfinala, već će i pokazati svim konkurentima da će oni imati upravo glavnu reč o borbi za titulu.

Rezultatski najlakši posao ima Atletiko Madrid, stekao je tri gola prednosti protiv Lokomotive, ali Rusi su potpuno drugačiji tim na svom terenu u Moskvi, posebno na minusu koji je u podne iznosio -2.

Velikih 3:1 u Bilbau će da brani Olimpik Marsej, dok Sportingne bi trebalo da ima previše problema u Plzenju nakon 2:0 u Lisabonu.

Izuzetno zanimljivo biće u Kijevu gde sa rezultatskim zaostatkom iz Rima stiže Lacio. U neobičnom meču na Olimpiku Dinamo je izborio 2:2.

Lajpcig je pomalo neočekivano savladao Zenit na svom terenu 2:1 u prvom susretu, a s obzirom na igre ekipe Roberta Mančinija u Premijer ligi poslednjih nedelja, to bi moglo biti dovoljno za prolazak dalje.

Međutim, Nemci sa prijatnih osam stepeni u svom gradu stižu na ledenih -7 u 14h po lokalnom vremenu u Sankt Peterburgu)!

Treći ruski tim CSKA juri gol zaostatka u Lionu, a težak posao imaće i Borusija Dortmund koju je Salcbug nadigrao 2:1 ispred "Žutog zida".

Liga Evrope, osmina finala:

17:00 Lokomotiva – Atletiko Madrid (prvi meč 0:3)
19:00 Atletik Bilbao – Olimpik Marsej (1:3)
19:00 Dinamo Kijev – Lacio (2:2)
19:00 Viktorija Plzenj – Sporting Lisabon (0:2)
19:00 Zenit – RB Lajpcig (1:2)
21:05 Arsenal – Milan (2:0)
21:05 Olimpik Lion – CSKA Moskva (1:0)
21:05 Salcburg – Borusija Dortmund (2:1)

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar