Brnabić stigla: Sastanak u toku

U Banjaluci je počeo sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, predsjednika Vlade Srpske Željke Cvijanović i predsjednika Vlade Srbije Ane Brnabić.

Republika Srpska 15.03.2018 | 11:58
Brnabić stigla: Sastanak u toku
Osim delegacije Srbije, sastanku prisustvuju i ministri Srpske za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Srebrenka Golić i industrije, energetike i rudarstva Petar Đokić, kao i generalni konzul Srbije u Banjaluci Vladimir Nikolić.

Nakon sastanka predviđene su izjave za medije.

Prethodno je delagaciju Srbije na Aerodromu Banjaluka u Mahovljanima dočekala potpredsjednik Vlade Srpske Srebrenka Golić.

Premijer Srbije Ana Brnabić razgovaraće danas i sa gradonačelnikom Banjaluke Igorom Radojičićem, nakon čega će prisustvovati svečanoj promociji i otvaranju preduzeća "Eko-toplane".

Izvor: Srna

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Samo da se zna

15.03.2018 11:26

Policija ne da raji da protestvuje protiv eko toplane koja je sagradjena nelegalno..nema nikakvih valjanih papira..prevara cista...da ne bi Ana vidjela belaj..hehehe

ODGOVORITE
Name

ECO BALVAN 21 VIJEKA-SOLARNI

15.03.2018 11:54

ECO BALVAN U EVROPSKOJ PRIJESTOLNICI KULTURE,BRAVO KRADOJIĆIĆU,UBIO SI BANJALUČANE NA NEKI CRNOGORSKO-LAKTAŠKI NAČIN,KOŠARKU UMJESTO BORCA GLEDAJU U LAKTAŠIMA IGOKEU,SPORT U KRUPI-KRUPA,GREJU SU U 21 VIJEKU NA CJEPKU I TO ZOVU ECO,A NE SMIJU REĆI NI DA IM JE HLADNO. :)

Name

Janko

15.03.2018 11:55

Dosla Ana jednog suncanog dana da vidi kako Igor krade pare slatko !!

Name

Nenad

15.03.2018 14:35

Dosla da pokrije gradonacelnika u nezakonitostima vezanim za Eko toplanu.

ODGOVORITE