Čukarički i Mladost uz Partizan i Mačvu!

Poznati svi polufinalisti Kupa Srbije.  Šok na Karađorđu u 89', Čukarički rutinski! Fudbaleri Čukaričkog i Mladosti iz Lučana pridružili su se Partizanu i Mačvi u polufinalu Kupa Srbije.

Fudbal 14.03.2018 | 19:15
Čukarički i Mladost uz Partizan i Mačvu!
Partizan, Mačva, Čukarički i Mladost boriće se u nastavku sezone za trofej Kupa Srbije.

Prve utakmica polufinala igraće se 18. aprila, a revanši 9. maja, dok je finale 23. maja.

Plasman među najbolja četiri u takmičenju crno-beli su izborili pobedom u Ivanjici protiv Javora. Mačva je u Šapcu priredila iznenađenje i izbacila lidera Superlige - Crvenu zvezdu, dok je Čukarički u Kruševcu bio bolji od Napretka (2:0), a Mladost u Novom Sadu od Vojvodine (1:0).

Jedini pogodak na "Karađorđu" postigao je Miloš Trifunović u 89. minutu!

Čukarički je rutinski savladao Napredak sa 2:0 na gostovanju u Kruševcu, pogocima u 32. i u prvom minutu drugog poluvremena.

Mladost je priredila iznenađenje u Novom Sadu eliminisavši domaću Vojvodinu sa 1:0. Prisutne na stadionu "Karađorđe" šokirao je Trifunović minut pre kraja utakmice.

On je posle gužve u kaznenom prostoru Vojvodine šutirao sa oko 11 metara, golman Perić je uspeo da zakači loptu, ali nedovoljno da spreči ulazak u mrežu.

Prethodno je Partizan sa 2:0 pobedio Javor u Ivanjici, dok je Mačva napravila veliku senzaciju eliminisavši Crvenu zvezdu posle penala u Šapcu.

Mečevi polufinala su na programu 18. aprila i 9. maja, a finale Kupa je 23. maja.

Kup Srbije, četvrtfinale:

Napredak – Čukarički 0:2
Vojvodina – Mladost 0:1
Javor – Partizan 0:2
Mačva – Zvezda 0:0 (penali 5:4)

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar