Milojević: Ja sam kriv, nisam planirao ovo!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević preuzeo je krivicu na sebe posle eliminacije od Mačve u četvrtfinalu Kupa Srbije.  “Ali to je fudbal“, kaže Zvezdin strateg.  Trener Mačve: Bog nas je pogledao, ne treniramo penale nikada.  "To je trenutak, ne možete to da vežbate", rekao je Dragan Aničić.

Fudbal 14.03.2018 | 19:45
Milojević: Ja sam kriv, nisam planirao ovo!
Mačva je u Šapcu izbacila crveno-bele pobedom u penal seriji 5:4, nakon 0:0 u regularnom delu.

"Gde je bio problem? Ispali smo, idemo dalje...Nemamo puno vremena, razgovaraću sa mojim igračima. Ne može da bude lepog fudbala na ovom terenu, ali to nije alibi za poraz", rekao je Milojević za televiziju Arena sport posle utakmice.

Milojevića je iznenadio poraz njegovih izabranika od debitanta u Superligi protiv kog će i za vikend igrati na istom mestu u domaćem prvenstvu.

"Krivac sam. Videću sa mojim igračima...Nisam planirao ovo, mislili smo da idemo do kraja", naveo je trener Zvezde.

Trener Mačve Dragan Aničić prezadovoljan što će njegov tim drugi put, posle 1969. godine, igrati u polufinalu nacionalnog kupa.

Mačva je napravila veliki podgvig i plasirala se u polufinale Kupa Srbije posle duela sa Crvenom zvezdom. 

Posle 0:0 u 90 minuta igre otišlo se prema propozicijama odmah u izvođenje jedanaesteraca, a tamo se domaćin iz Šapca bolje snašao i slavio sa 5:4.

Odlučujući je bio promašaj Nemanje Radonjića koji je prebacio gol i tako na neki način presudio ovaj sudar.

Trener Mačve Dragan Aničić bio je veoma zadovoljan posle utakmice. Zanimljivo, iako se njegov tim u polufinale plasirao posle penala, rekao je da njegovi igrači nisu trenirali penale pred ovaj meč.

"Nismo vežbali penale, nikad to ne radimo. To je samo trenutak. Vratilo nam se za neke ranije utakmice, nismo imali sreće, ali danas nas je Bog pogledao. Zvezda je bila bolja, presudilo je srce i požrtvovanje mojih igrača", zaključio je Aničić.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar