Još uvijek se udvara supruzi

Pevač Željko Samardžić već četiri decenije uživa u skladnom braku sa suprugom Majom, i dok estradu pogađaju razvodi i razni skandali bračnih parova, oni su od svega toga izolovani.

  • Magazin
  • Zabava


- Svakako je ljubav najvažniji, ali ne i jedini ključ uspešnog braka. Međusobno uvažavanje i razumevanje bračnih partnera je takođe vrlo važan faktor. U mladosti ta ljubav izgleda drugačije, strastvenije nego u zrelim godinama kada je važno da uz sebe imate i prijatelja. Preći iz ljubavi u prijateljstvo, a pri tome ne žrtvujući ljubav je veština koja sigurno pomaže braku - kaže pevač, koji je uspeo da izgradi karijeru i očuva porodicu.

Pevač priznaje da se još uvek udvara supruzi jer to je čar braka.

- Svakodnevno. Nažalost, više je ne mogu kupiti na neke stare fore pošto moja draga više nije klinka, ali uspevam još ponešto izvaditi iz rukava. Gitara mi je uvek tu pri ruci kao moje pouzdano oružje. Po njenom vratu se nepogrešivo oslikavaju emocije - kaže Željko kroz osmeh i priznaje da je Maji trebalo vremena da se navikne na njegov novi imidž.

- Trebalo joj je nekoliko dana da se navikne, ali svim mojim ukućanima se svidela ova promena. Oni imaju razumevanja i za tu važnu stavku mog zanimanja, vizuelni identitet. Znam i da se mnogima ovo ne dopada i često čujem komentare da sam od sebe napravio starca, da ličim na Deda Mraza, Mokranjca, Vajferta..., i sve mi je to simpatično. Na kraju, dobra je stvar zaintrigirati ljude i izgledom, osim novim pesmama.

(Blic)

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

Radikal

13.03.2018 20:15

Nisi ti njoj jedini.

zeljo

14.03.2018 08:45

Bolje ti nego komsija alije dobro kada imas i mladog komsiju koi hoce pomoci komsiji u nevolji i to valj ceniti

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.