Gotovo sa glumom, okrećem se mužu

Vodeća holivudska glumica Kameron Dijaz od žene koja nije ni planirala potomstvo u 45. godini došla je u poziciju žene koja napušta posao. Odlučila je da raskrsti sa glumom i posveti se šest godina mlađem suprugu Bendžiju Mejdenu.

Zabava 13.03.2018 | 08:37
Gotovo sa glumom, okrećem se mužu
Glumica i muzičar su u braku od 2015. godine, a Kameron uživa u svakom danu provedenom sa njim. 

Iako kao devojka nije smatrala da treba da promeni svoj status, kad je upoznala Bendžija za svega nekoliko meseci poželela je da se uda, što su njih dvoje i uradili u njenom domu na Beverli Hilsu. 

Sada "Dejli mejl" prenosi utiske njene prijateljice Selme Bler, koja je rekla da je Kameron završila sa filmskom industrijom. 

"Nema nameru da se vrati na film. Sve joj je postalo zamorno, a i vremena i okolnosti su se promenile za nju. Nedavno smo baš razgovarale o nekim budućim projektima, ali ona uopšte nema interesovanja za njih. Njen život je zaista sjajan i nema realnu potrebu da radi", rekla je Blerova.

Priču o povlačenju potvrdio je i insajder za "Dejli star sandej". 

"Kameron se stalno nude razni scenariji, ali ona sve odbija. Srećna je, zadovoljna i zaljubljena i želi što više slobodnog vremena i svoju slobodu." 

Sve ovo deluje neverovatno, jer je Kameron dosta dugo bila sama. 

A onda je 2014. preko Nikol Riči upoznala gitaristu. 

Sedam meseci kasnije oni su se venčali i započeli putovanje života. 

"On je stvaran i osoba sa kojom želim da gradim život", rekla je glumica posle venčanja. 

Čak je i "Ju-Es tudej" početkom godine pisao da Kameron sada pokušava da ostane u drugom stanju i da je promenila mišljenje o proširenju porodice. 

"Obožava da bude domaćica i u ovom trenutku dete bi je veoma usrećilo", navodi američki magazin.

B 92
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar