Pucnjava: Jedna osoba stradala

U Ruzveltovoj ulici u Beogradu dogodila se pucnjava u kojoj je jedna osoba nastradala, dvije osobe su teško ranjene, dok je napadač kasnije u svom stanu pokušao da se raznese bombom.

Srbija 12.03.2018 | 11:44
Pucnjava: Jedna osoba stradala
Nezvanično, Nebojša S. (30), koji je dobio otkaz prije nekoliko dana u firmi “Privredni savjetnik za informacione tehnologije”, koja se bavi izradom softvera, izrevoltiran je došao u prostorije gdje je nekada radio. On je izvadio pištolj i jednom zaposlenom pucao direktno u glavu, a zatim je nastavio da puca.

Kako je saopšteno iz MUP-a on je oko 11 sati ispalio više pojektila iz pištolja u pravcu dvojice radnika, dok je treći skočio kroz prozor.

– Naša ekipa je u Ruzveltovoj 55 konstatovala smrt osobe stare oko 30 godina. U Ulici Nikodina Miloša, što je nedaleko odatle, jedna osoba je skočila kroz prozor sa visine oko pet, šest metara i zadobila teške povrede. Još jedna osoba ima ustrelne rane grudnog koša iznad srca, kao i desne šake – kaže Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Napadač je, kako nezvanično saznajemo, uspio da pobjegne sa lica mjesta i uputio se u stan u Ulici vojvode Savatija gdje je aktivirao bombu i pokušao da izvrši samoubistvo.

On je pronađen u stanu sa teškim tjelesnim povredama i prebačen je na reanimaciju Urgentnog centra.

Ekipi Hitne pomoći je na ovoj lokaciji prijavljen požar.

– U Ulici vojvode Savatija naša ekipa je zatekla čovjeka sa ustrelnom ranom na čelu i opekotine i sa teškim povredama je upućen na reanimaciju – kaže Macura.

Pucnjava se, inače, dogodila u neposrednoj blizini Novog groblja, gdje se danas obilježava godišnjica smrti bivšeg premijera Zorana Đinđića.

Izvor/Foto: Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

007

12.03.2018 11:06

A iza nje i četvrtu.

ODGOVORITE
Name

re

12.03.2018 11:54

BG opasna sredina, avoid

Name

Bajo

12.03.2018 15:41

Ova srbija brzim koracima koraca ka western

Name

Hare

12.03.2018 12:54

Svakog dana gledam kako se pojedinci iz vlasti ili bliski vlastima bogate,zapošljavaju sve manje radnika,obim posla sve veći i veći,šikaniranja i mučenja svakodnevna,radno vreme ne postoji,prava zaposlenih postoje samo na papiru,rukovodeći kadar se ne bira po stručnosti i sposobnosti,već po bezuslovnoj poslušnosti,inspekcije na radu nema...I onda,to je rezultat moj narode-tražili ste gledajte i čuvajte se!!!

ODGOVORITE