Žestok "rez" Šarapove!

Lepa ruska teniserka posle eliminacije na startu Indijan Velsa odlučila je da napravi krupan korak koji će uticati na njenu karijeru.

Tenis 11.03.2018 | 20:30
Žestok "rez" Šarapove!
Ruskinja Marija Šarapova okončala je saradnju sa dugogodišnjim trenerom Svenom Greneveldom. Ona je rešila da se rastanu posle četiri godine rada, nakon što je eliminisana u prvom kolu turnira u Indijan Velsu. 

"Nakon četiri uspešne i izazovne godine saradnje, želela bih da zahvalim Svenu na neverovatnoj lojalnosti, radnoj etici i, što je najvažnije, na prijateljstvu koje će i dalje trajati", napisala je Šarapova na svom sajtu.

Šarapova, trenutno 41. teniserka na WTA listi, odmah posle poraza od Naomi Osake na startu turnira koji je osvajala dva puta u karijeri, rešila je da napravi krupan „rez“.

Greneveld je započeo saradnju sa Šarapovom 2014. godine i pomogao joj da osvoji Rolan Garos. Holanđanin je ostao uz nju i kada je zbog korišćenja nedozvoljene susptance bila suspendovana 15 meseci.

Ipak, ove godine Šarapova je zabeležila samo pet pobeda što nije zadovoljavajući  rezultat.

Sven Greneveld je tokom karijere radio i sa Monikom Seleš, Arančom Sančez Vikario, Meri Pirs, Anom Ivanović i Karolinom Voznijacki, ali i Britancem Gregom Rusedskim.

"Marija je jedan od najvećih profesionalaca sa kojima sam radio, izuzetno posvećena svom poslu i za nju imam duboko poštovanje kao osobu i teniserku", poručio je Greneveld.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar