Tae Bo trening od koga morate imati rezultate

Ako želite trening za cijelo tijelo, onda je Tae Bo odličan izbor za vas. Praktikovanje Tae Bo-a treba da bude dio vaše fizičke aktivnosti ako volite ritmična kretanja na aerobiku, ali želite intenzivniji trening. To su dinamične vježbe koje će učvrstiti vaše tijelo, definisati vaše mišiće i dati vam potrebnu energiju.

Zdravlje 09.03.2018 | 16:18
Tae Bo trening od koga morate imati rezultate
Nastao u kreaciji sedmorostrukog svjetskog prvaka borilačkih vještina Bilija Blenksa , Tae Bo je mješavina vlastite snage, umijeća samoodbrane, plesa i boksa u kombinaciji sa dobrom muzikom. Već osamnaest godina Vera Vujinović, tada instruktor aerobika otkrila je njegovu magičnu stranu I opredijelila se da to bude njen način života.

Koliko je dobar za tijelo, a samim tim I za bolje samopouzdanje pokazuje puna sala vježbača, od kojih su neke zbog sjajnih rezultata koje su postigle, na nedavnoj proslavi punoljetstva kluba dobile I vrijedne nagrade, što je kako kažu poslužilo kao dodatan motiv da nastave dalje.

Važno je napomenuti da će vam Tae Bo pružiti sve ono što se od njega očekujete.Neki tvrde da su osjetili  da im se tijelo mijenja još od prvog treninga, a vidljive rezultate bilježe od trećeg. Kod drugih, rezultati su vidljivi poslije nekoliko nedjelja. Svako je drugačiji i rezultati  variraju, ali možete biti sigurni da će doći.

Iako je svima najčešći izgovor za vježbanje manjak vremena, onoliko koliko imate iskoristite na najbolji I najpametniji način, a možda je upravo Tae Bo rješenje za vas.


BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar