Aleksandra i Filip izabrali kumove

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zakazali su svadbu za jun, a njihovi veliki prijatelji su sa zadovoljstvom prihvatili da im budu kumovi na venčanju, dok će se o njihovom izboru svedoka na sklapanju braka zasigurno dugo pričati.

  • Magazin
  • Zabava


Pevačica i njen budući suprug su ozbiljno shvatili pripreme za venčanje, a prvo što su uradili jeste da su pozvali kumove.

- Aleksandra je veoma bliska sa Acom Pejovićem, snimili su duet, a on joj je dosta pomogao i savetovao je oko karijere pa nije iznenađujuće što je ona baš njega pozvala za kuma. On je bio iznenađen pozivom, ali je sa zadovoljstvom prihvatio. Sa druge strane, poznato je da je Filip blizak prijatelj sa Milošem Teodosićem. Prija i Filip su bili gosti na venčanju Tea i Jelisavete, a nakon razmišljanja, Filip je odlučio da baš svog dugogodišnjeg prijatelja pozove za kuma. Teo je, naravno, prihvatio Filipov poziv - rekao nam je izvor blizak budućem bračnom paru.

Kako dalje saznajemo, pripreme za svadbu, koja je zakazana za jun, u punom su jeku. Aleksandra već razmišlja kako će izgledati njena venčanica, dok će Filip poneti klasično odelo.

Porodice Živojinović i Prijović su uzuđene zbog priprema svadbe, pa se trude da pomognu budućim mladenicima.

- Naše porodice su tu da nam pomognu, a svaka konačna odluka će, naravno, biti naša. Njihova podrška nam najviše znači. Tek sam počela da razmišljam o tome, jer se sve desilo na brzinu, ali bih najviše volela da bude veselo i da se naše porodice i prijatelji lepo provedu. To je ono o čemu ćemo najviše voditi računa, pored toga da sve bude kao iz bajke, lepo osmišljeno i zamišljeno. Svadba je zakazana za jun - ispričala je nedavno Aleksandra i dodala:

- Volela bih da to bude mešavina jedne moderne svadbe sa nekim lepim tradicionalnim običajima. Kao što znate, nijedna srpska svadba ne može da prođe bez tradicije, a mi ćemo svakako voditi računa da se sve ispoštuje do najmanjih detalja - kaže Aleksandra.

(Blic)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

Petronijevic

08.03.2018 11:48

Hoce li biti i "baloniranja" odpozadi,kako bude na nekim modernim svadbama u Srbiji.

Šta znači baloniranje?

re Petronijević

08.03.2018 17:05

RAJNA

08.03.2018 16:38

Ovde nešto neštima, Prija za kuma Acu , slatka je ona " zbližila se" sa jednim od najboljih likova estrade , ovde ona njega šverca ili za sebe ili za svekrvicu Brenu, ili ga obe drže u sigurnoj rezervi, ako udari sušna goooodina, jer mi otac i sin više vole flašu i čašu nego .......

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.