Video: Spreman je!

Novak Đoković trenirao je u Indijan Velsu uoči početka prvog mastersa sezone i potvrdio da će nastupati na tom turniru posle pauze i manje hirurške intervencije.

Tenis 07.03.2018 | 18:15
Video: Spreman je!
Najbolji teniser Srbije Novak Đoković stigao je u Kaliforniju uoči starta prvog mastersa sezone, Indijan Velsa.

U društvu Andrea Agasija, Radeka Štepaneka i ostalih članova stručnog štaba odradio je i prvi trening pre žreba turnira serije ATP 1000 na kojem je postavljen za 10. nosioca.

Na zvaničnom sajtu Novaka Đokovića stoji da će on nastupati na tom turniru, prvom posle eliminacije u četvrtom kolu Australijan Opena krajem januara.

Đoković je dobro raspoložen radio van terena, a kasnije i sa reketom na treningu kojem je prisustvovao veliki broj gledalaca. Uželeli su se Đokovića, koji je posle šestomesečne pauze igrao samo na Australijan Openu ove sezone.



Nakon tog grend slema otkrio je da i dalje ima bolove u laktu, a zatim odradio manji hirurški zahvat u Švajcarskoj i najavio novu pauzu, koja će biti završena ove nedelje.

Nole je u Indijan Velsu trenirao sa "rukavom" na desnoj ruci, odnosno bandažom za lakat, ali udarci koje je demonstrirao na treningu pokazuju da je u veoma dobrom stanju.



Đoković će biti slobodan u prvoj rundi takmičenja, a potom ga u drugoj rundi očekuje susret sa pobednikom meča u kojem će se sastati dva kvalifikanta.

Novak u Indijan Velsu brani svega 90 ATP poena, jer je prošle godine takmičenje završio u osmini finala porazom od Nika Kiriosa (6:4, 7:6).

To će biti njegov 12. nastup na na mastersu u Indijan Velsu, na kojem je osvojio pet pehara, najviše uz Rodžera Federera, koji brani trofej.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar