Makedonac "pao" nakon 18 godina

Granični policajci iz Višegrada juče su uhapsili četrdesetčetvorogodišnjeg državljanina Makedonije N. B, jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Okružni sud u Bijeljini zbog ubistva, saopšteno je iz Granične policije (GP) BiH.

Bosna i Hercegovina 06.03.2018 | 11:35
Makedonac "pao" nakon 18 godina
Kontrolisan je pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prelazu Uvac.

Kako Faktor saznaje uhapšen je 44-godišnji Nazim Bronjo, državljanina Makedonije, na osnovu potrage koju je za njim raspisao bijeljinski Okružni sud zbog ubistva. 

Bronjo je predat u nadležnost Okružnog suda u Bijeljini, a tereti se za teško ubistvo koje je počnjeno početkom februara 2000. godine u Bijeljini. 

Njemu se na teret stavlja da je, zajedno sa još četiri osobe, u namjeri pribavljanja imovinske koristi, na bezobziran i nasilnički način ubio Radivoja Blagića, hicima iz pištolja. Navodno je do nesporazuma među njima došlo zbog dugovanja novca koji je bio namijenjen za podmićivanje carinika. 

(BN/ Faktor)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

??????

06.03.2018 13:17

Kako ne uhvate Dekija Makedonca koji za Austrijski koncern Novomatic Admiral pere novac u Srbiji i Republici Srpskoj,a preko firmi NOVO RS doo i RSA Gaming doo u Banjaluci i NOVO INVESTMENT doo i ADMIRA doo u Beogradu i Kragujevcu?????

ODGOVORITE
Name

Re

07.03.2018 06:49

A Jesu ti neki dobro obavijesten pa sve zznas tebe treba za ministra bezbednosti.

Name

Re

07.03.2018 06:50

Da nisi ti mozda Mektic.