Zlatna malina crtaću

Animirani film „Emodži muvi“ u kojem glume Džejms Korden i Patrik Stjuart dobitnik je ovogodišnje Zlatne maline za najgore filmsko ostvarenje u 2017. godini i to je prvi dugometražni animirani film u 38 godina koji je zaradio tu nečasnu titulu.

Zanimljivosti 05.03.2018 | 12:24
Zlatna malina crtaću
Film o emotikonima i emodžijima u našim pametnim telefonima osvojio je Zlatnu malinu i za najgori scenario, filmsku kombinaciju i najgoreg reditelja Antonija Leonidisa.

Emodži muvi je dobio četiri od deset Zlatnih malina koje se tradicionalno dodeljuju svake godine za najgora ostvarenja pre svečane dodele Oskara.

Zlatnu malinu 2018. godine za najgoreg glumca dobio je Tom Kruz za ulogu u filmu Mumija.

Priznanje za najgoru glavnu žensku ulogu dobio je Tajler Peri za ulogu ženskog lika u filmu Boo 2, a nagradu za najgoru sporednu žensku ulogu dobila je Kim Bejsinger za ulogu u filmu Pedeset nijansi – Tamnije.

Najgori sporedni glumac je Mel Gibson za ulogu u filmu Daddy's Home 2.

Specijalnu nagradu Truli paradajz dobio je u kategoriji najgori rimejk, nastavak ili krađa drugi deo franšize Pedeset nijansi.

Među „nagrđenima“ je i ostvarenje Čuvari plaže.

Statua Zlatne maline košta oko pet dolara i u obliku je maline, ali veličine loptice za golf koja se nalazi na rolni filma od osam milimetara, a cela je obojena zlatnom bojom.

RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar