Hladni kao špricer na Alijanc areni!

Samo ti menjaj menadžera, ne ideš nikud! Jup Hajnkes uveren da Robert Levandovski ostaje u Bajernu.

Fudbal 24.02.2018 | 19:45
Hladni kao špricer na Alijanc areni!
U sedmici gaženja Bešiktaša i praktično overenog plasman u četvrtfinale Lige šampiona (5:0), u Bajernu su se suočili sa informacijom da je Robert Levandovski promenio menadžera. Na prvi pogled, ne previše bitna vest, međutim ako se zna da je poljski centarfor više puta u poslednjih gidinu dana (čak i javno!) ispoljavao nezadovoljstvo ka upravi klub, onda „transfer“ od Cezara Kučarskog do potpisa za Pinija Zahavija mnogi komentarišu kao prvi korak ka napuštanju Alijanc arene predstojećeg leta.

Bavarci su, pak, mirni. Ili se takvi predstavljaju javnosti.

„Igračima je dozvoljeno da menjaju menadžere. To je normalna stvar u fudbalu. Ne znači ništa. Bajern će sačuvati vrhunske fudbalere. Mislim da nema šanse da nas Leva napusti na leto“, precizirao je Jup Hajnkes, trener nemačkog prvaka, povodom pretpostavki da bi poljski golgeter u narednom prelaznom roku mogao da se otisne u Real Madrid ili Pari Sen Žermen.

Levandovski je samo jedna od Bajernovih briha. Ima ih još. Reč je o veteranima na krilnim pozicijama, Franku Riberiju i Arjenu Robenu. Obojici ističu ugovori u junu, a podatak da nisu bili u startnih 11 za susret sa Bešiktašom (Holanđanin pred kraj prvog dela zamenio Rodrigeza, a Francuz u finišu meča Komana) sugeriše da im se bliži kraj na Alijan areni. Pogotovo što nisu potpisali nove ugovore.

„Ne vidim problem između Arjena i mene. Vrhunski je profesionalac i primer mlađim naraštajima. Pre svakog treninga odlazi u teretanu i tek posle izlazi na teren. Odnos između nas je dobar. Često me pitate za njega, toliko često da mi se čini da nema drugih tema za medije ovih dana. Roben nijednog časa ne ometa naše funkcionisanje na treninzima. A razumem igrače ako su strastveni i ambiciozni“, pojasnio je trener Hajnkes povodom natpisa da je Holanđanin ljut što nije igrao u Ligi šampiona.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar