Severina izgubila sudski spor

Postupak za starateljstvo nad sinom Severine Kojić i Milana Popovića je završen a prema nepravosnažnoj presudi, Aleksandar će živjeti jednako kod oba roditelja, potvrdio je Severinin menadžer Tomislav Petrović za hrvatske medije te dodao kako pjevačica nije zadovoljna odlukom.

  • Magazin
  • Zabava


"Donesena je prvostupanjska presuda koja nije pravomoćna. Donijela ju je sutkinja Nikić koja je već dva puta sudila prema zahtjevima Popovića, a na štetu djeteta i oba puta su joj presude srušene na drugom stupnju pa me time uopće nije iznenadila njena današnja presuda", rekao je Petrović za Index.hr.

"Poznato je da je njena kolegica u drugom sporu, prije mjesec dana donijela presudu u kojoj je odbila Popovićev zahtjev da dijete živi 7 dana s njim i 7 dana sa Severinom, uz obrazloženje da za tako nešto ne postoje zakonske osnove. Dakle, nakon mjesec dana na istom sudu sutkinja donosi potpuno suprotnu presudu", dodao je.

"Severina nije zadovoljna ovom odlukom, jer smatra da nije dobra za dijete i na nju će se žaliti", zaključio je Petrović.

Sa druge strane, Milan Popović kaže kako je izuzetno zadovoljan presudom.

"Ne smijem iznositi detalje presude, ali sam jako zadovoljan. Ovo je već druga uzastopna pobjeda ravnopravnog roditeljstva u Hrvatskoj i presedan. Bravo za hrvatsko pravosuđe i mog sina Aleksandra koji će imati jednaku pažnju i od mene i od svoje majke", rekao je Popović za Index.hr te izrazio zadovoljstvo što je presuda u skladu s Porodičnim zakonom.

(Nezavisne/Index)

KOMENTARI6
POŠALJITE PORUKU

RAJNA

24.02.2018 07:19

Presuda je ludilo za dijete , a dokaz inata roditelja. U ovim novostvorenim državama sudije su se umislile i misle da su oni ti koji stvaraju svijete , a nikad lošije presude se nisu pisale. Za sudije se imenuju samo podobni partiji, a ne pametni i sposobni , pa je za očekivati ovakve presude . I onda se pitamo zašto su djeca nevaspitana, nekulturna , razdražljiva ,

Zasto mislis da je ludilo za dijete podjednako biti sa ocem i majkom?

vladimir

24.02.2018 15:54

Zbog takvih dileja kao ti i ne funkcionisu porodice. Pa ima li veceg dobra za dijete nego da bude sa oba roditelja podjednako? Naravno samo u slucaju da jedan roditelj nije lud kao Rajna.

Re Rajna

25.02.2018 12:59

Mile

24.02.2018 19:49

Bravo za sudiju , bravo za Milana, znamo svi ko je Severina, sramota da djete gleda u onog Kojica Krabu, neka se i nase Sudije ugledaju, nisu sve majke dobre.... nekada su ocevi bolji ... jos jednom pobjeda pravde spora ali dostizna.

Budala

25.02.2018 00:57

Koja budaletina, od toliko lijepih Srpkinja on našao da ženi hrvaticu! Trebao je da izgubi spor!

vreme prolazi rejting opada

26.02.2018 14:44

Ova od kralja bakra spala na sakupljača bakra.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.