Zahavi i Leva: Ko šta hoće? Koliko para? Kada? Šta će reći Bajern?

Izraelac stiže u Minhen i Rumenigeu i Henesu "baca" na sto 150. 000. 000. . . !

Fudbal 24.02.2018 | 20:00
Zahavi i Leva: Ko šta hoće? Koliko para? Kada? Šta će reći Bajern?
Fudbalsko tržište je na nogama! Prelazni rok odavno je završen u najjačim ligama Evrope, ali jutrošnja infomacija da je Robert Levandovski promenio agenta odjeknula je poput atomske bombe. Kao što smo već pisali jedan od najboljih napadača današnjice u troglu Zahavi - Mendeš - Rajola odlučio se za moćnog Izraelca, a odmah posle toga krenule su spekulacije šta to zapravo znači. Nije sporno zbog čega je Leva odlučio da promeni agenta - radi se, jasno je, o želji za transferom - pitanje samo šta je njegov cilj, odnosno šta očekuje od Pinija Zahavija. 

Prve informacije govorile su da su Pari Sen Žermen (tamo je Zahavi odveo Nejmara) i Barselona u pol-poziciji, međutim sada iz Poljske stiže priča kako je Pini već počeo da radi na tome da Levu dovede u Real. U ovoj opciji ima dosta logike. Madriđani se uveliko spremaju za remont na leto i trebaće im ne jedna, nego bar dve-tri bombe kako bi zabašurili lošu sezonu i zamazali oči navijačima, a i realno - Benzemino vreme je isteklo na Bernabeuu. Pod dva, tu je i ekstremna želja samog fudbalera da zaigra u belom dresu, pa ostaje sporan samo Bajern.

Poljaci još pišu da će Zahavi poput svakog mudrog trgovca prvo razgovarati sa Bavarcima, jer zapravo su oni u najboljoj poziciji. Pre godinu dana obnovili su ugovor sa najboljim strelcem, dali mu 15.000.000evra godišnje i imaju "šaru" koja vredi do juna 2021. Sve to stavlja ih u poziciju. Izvesno, Bajern neće insistirati da zadrži nezadovoljnog igrača, ali će io te kako moći da "napumpa" cenu.   

Prva informacija koju će Nemcima doneti Zahavi glasiće: Real je spreman da plati 150.000.000 evra. Posle tog opipavanja pulsa znaćemo koliko će zapravo Bajern zatezati i otežavati posao. 

Ali imajući u vidu kako se kreću cene i koliko će još jurnuti u nebesa do idućeg leta, teško da će ta cifra zadovoljiti Rumenigea i Henesa...  

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar