"Majku ću žaliti dok sam živa"

Pevačica Neda Ukraden ne može da opiše bol koji joj razara srce jer je njena majka Anđelija preminula. Ipak, ona je skupila hrabrosti da zbog nje krene dalje jer, kako naglašava, mama Anđelija ne bi htela da je vidi tužnu.

  • Magazin
  • Zabava


- Majku ću žaliti dok sam živa. Ona bi bila sretna da nastavim normalno sa koncertnim aktivnostima, snimanjem pesama. Ona mi je pomogla mnogo u životu. Zahvaljujući njoj ja sam to što jesam. Ona je meni pomogla i u porodičnom i u poslovnom životu. Njoj ću posveti svaki koncert. Moje misli su usmere ka njoj uvek. Život ide dalje i ona bi bila srećna da me vidi na sceni, da se vratim svojoj publici, pesmama - kaže za “Blic” Neda Ukraden.

Pevačica dodaje da je njena majka imala samo jednu želju.

- Mama je samo želela da ja budem sretna, kao što ja to želim mojoj ćerki Jeleni. Ona je bila normalna žena, svu sebe je ugradila u moj život, u život moga oca, naše kuće. Mnogo toga joj dugujemo - iskrena je Neda.

Posle smrti majke Neda je otkazala koncerte.

- Ne mogu još da pevam. Ona mi nije bila samo majka nego i na neki način sekretarica, podrška. Dizala me je kada sam mislila da odustanem od svega. Sve što budem pevala i snimala biće posvećeno njoj - kaže Neda. F. Jovanović n

(Blic)

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

NATAŠA

21.02.2018 09:10

NEDO KRALJICE NAŠA VOLIMO TE ❤

lena

21.02.2018 15:51

Al se Neda izobličila

Ja volim Halida Beslica, ali on ne samo da se izoblicio nego se utrostrucio.

Udebljala se

22.02.2018 22:05

Haj ne ritese,zena je baba,izgleda ko avion.

7 Banki

24.02.2018 23:59

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.