Dajemo sve od sebe da Zvezdu dočekamo na normalnoj podlozi!

Generalni direktor CSKA nada se da će nova trava na VEB areni izdržati pakleno hladnu sedmicu u Moskvi.

Fudbal 20.02.2018 | 14:45
Dajemo sve od sebe da Zvezdu dočekamo na normalnoj podlozi!
Fudbalska Srbije se trese! I šampion Partizan i vicešampion Crvena zvezda imaju lepe prilike da se plasiraju u osminu finala Lige Evrope i tako produže ovu "srpsko fudbalsko proleće".

I dok Partizan gostuje u Plzenju, gde može očekivati barem koliko-toliko pristojno vreme, crveno-bele u Moskvi čeka prava ruska zima i dubok minus. Naravno, pored brige za zdravlje igrača, naš tim, ali i naše navijače interesuje i u kakvom je stanju teren na velelepnoj VEB areni. Jer, iako je CSKA zamenio podlogu ove zime, svima je jasno da će uslovi biti veoma teški, a to dodatno povrđuju i reči generalnog direktora Armejaca, Romana Babajeva.

"Nema šta da se krije, situacija je veoma teška!", upozorava Rus za Izvestju, "Ali, dajemo sve od sebe. Smatram da će do revanša sa Zvezdom teren biti  zadovoljavajućeg kvaliteta. Možda će čak biti i dobar. Mnogo će zavisiti od vremena, naročito u sredu kada se igra meč. Trenutno dajemo sve od sebe da Crvenu zvezdu dočekamo na normalnoj podlozi."

Gen. dir. moskovskog giganta smatra da će se u revanšu igrati daleko bolji fudbal nego što je bilo na beogradskih 0:0:

"Naravno, želeo sam više, ali ipak je polovina februara, ekipe su došle pravo sa priprema. Taj rezultata je bio definitivno pošten, ali oekujem mnogo bolji meč u Moskvi. Imala je i Crvena (tako Rusi skračuju naziv Zvezdem, prim ur.) svoje prilike, kada nas je Akinfejev čudom spasao, ali bilo je tu i prostora da mi damo gol. Predstoji velika borba".

Meč izmešu CSKA i Crvene zvezde igra se u sredu od 18 časova, a meteorolozi predviđaju da će se temperatura kretati od -9 do -18 Celzijusa.

Izvor: mozzartsport

foto: Shutterstock

Komentari / 0

Ostavite komentar