Savić: Blizu smo prolaska, ne smijemo da srljamo!

Igrač Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je pred put u Moskvu da se nada prolazu u osminu finala Lige Evrope.

Fudbal 20.02.2018 | 15:00
Savić: Blizu smo prolaska, ne smijemo da srljamo!
"Sigurno da imamo čemu da se nadamo. Sačuvali smo mrežu što je bilo najbitnije i idemo u Moskvu da damo gol. Mislim da smo blizu prolaska dalje", rekao je Savić.

Štoper kluba iz Ljutice Bogdana kaže da će odlučiti sitni detalji i želja na terenu.

"Iskreno nismo razmišljali (o temperaturi). Tamo je hladno, ali je i ovde. Možda je u Moksvi za nijansu hladnije, ali to ne sme da nam predstavlja problem. Kakvo je vreme nama, tako je i njima. Čim izađemo na teren moramo da automatski adaptiramo na uslove", istakao je on. 

Savić ističe da igrači ne smeju da srljaju, kao i da su se još bolje upoznali sa kvalitetom igrača iz CSKA. 

"Moramo da budemo pametni, ne smemo da srljamo. Moramo da igramo na rezultat, ipak je ovo nokaut faza gde se igra na ispadanje. Potpisao bih 1:1. I pre utakmcie nam je bilo jasno da se radi o jakoj ekipi koja je uzela devet bodova u grupnoj fazi Lige šampiona. Uverili smo se u njihove kvalitete, imali su dosta lopte u posedu, a da li će tako biti i sutra videćemo. Važno je da prođemo dalje i iskreno se nadam da ćemo uspeti", rekao je Vujadin. 

Revanš utakmica šesnaestine finala LE između moskovskog CSKA i Crvene zvezde na programu je u sredu od 18.00. U prvom meču u Beogradu ekipe su odigrale bez golova (0:0).

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar