"Dobar dogovor kuću gradi"

Emisija "Žikina šarenica" od 3. marta počinje sa prikazivanjem na ružičastoj televiziji, a gledaoci će ovaj format pratiti svake subote i nedelje.

Zabava 20.02.2018 | 07:32
 "Dobar dogovor kuću gradi"
Živorad Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, potpisao je, kako se priča, više desetina hiljada vredan ugovor sa čelnicima "Pink" televizije Željkom Mitrovićem i njegovom suprugom Milicom Mitrović.
 
Sastanak je održan u prostorijama ove televizije, a sve detalje su dogovarali tačno dva sata.

- On dugo pregovara, ali što se kaže "Dobar dogovor kući gradi". Bolje da se dugo dogovaramo, a da lako radimo, nego da se lako dogovorimo, pa da imamo probleme. Tražio sam da emisija traje dva sata, a on mi je dao tri sata - bilo je prvo što nam je Živorad Nikolić rekao po izlasku iz kancelarije Željka Mitrovića.

Ipak, osmeh nije skidao sa lica, te je jasno da su svi uslovi ispunjeni. Emisija će u budućnosti trajati tri sata, počinje u osam ujutru, a završava se u jedanaest. Žika je sa sobom poneo šampanjac, koji je otvorio da bi nazdravio sa Željkom.

- Sve ste primetili, šampanjac i viski su tu da nazdravimo - kaže nam Nikolić kroz osmeh.

Dugo se spekulisalo o tome kako će se zvati emisija koju će Žika voditi, kao i o sumi za koju je voditelj posle tri decenije prešao na konkurentsku televiziju. Proverili smo da li je reč o 100.000 dinara.

- Ja sam tu emisiju zaštitio i ona ide sa mnom, ime emisije je zaštićeno u Agenciji za autorska prava. Sadržaj će biti isti, kao i ime, a promenićemo samo scenografiju. Produkcijski će takođe biti bolje, jer su u timu mlađi ljudi. Što se tiče sume, ne mogu sada da zavirujem u novčanik. Prezadovoljan sam, istina je da sam prešao za neki određeni novac. Ali ipak, nisam ja Maradona - rekao nam je svojim prepoznatljivim tonom voditelj.

O konkurentu, voditelju Milanu Popoviću za koga se ovih dana priča da će na RTS-u voditi emisiju u istom terminu u kojem bude išla "Žikina Šarenica" na "Pinku", Nikolić ima samo reči hvale.

- On je odličan voditelj, jaka je konkurencija. Čestitam mu ovim putem i mislim da mu je to bila velika želja. Odličan je novinar i čovek. Radio je i na novogodišljem programu, a takođe se oprobao se u dokumentarnim i živim programima. Milan Popović je jedan vešt momak, sa kojim će biti zanimljivo takmičenje. "Žikinu šarenicu" vodim ja, a stvarno ne znam šta će on voditi. Možda emisiju "Moj Milane, jabuko sa grane" ili "Ide Milan šarenom stazom" - završava Žika Nikolić.

(Blic)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Dragan_S

20.02.2018 07:31

Žika Seljak je na listi SNS-a za nadolazeće beogradske izbore i ovo je način da mu se plati za to. Mitrović nema izbora, njegov opstanak takođe ima svoju cijenu!

ODGOVORITE
Name

Пишите ћирилицом

20.02.2018 08:08

Добро је. Чим је новинарски занат на цијени, добар је знак да се коначно будимо из дубоког сна, у коме су нас љуљали чудни и ружни људи.

ODGOVORITE
Name

Borger

20.02.2018 08:39

Novinarstvo je dozivjelo crnr dane sa sadasnjom vlascu.

Name

Amerika

20.02.2018 08:30

Sve ovdje mozeš kupit, pritatelje,slavu,sjaj i snove. Za dolar prodaje se sve.

ODGOVORITE