Ugušili se tokom seksa u kolima

Ljubavni par koji je pronađen mrtav u kolima se najvjerovatnije ugušio tokom seksa pošto su upalili motor da bi se zagrijali. Naga tijela muškarca (39) i žene (44) otkrila je policija u zaključanoj garaži u gradu Botropu u Njemačkoj, piše Metro.

Svijet 19.02.2018 | 22:07
Ugušili se tokom seksa u kolima
Istražitelji zločina navode da se par, čija imena nisu saopštena, najvjerovatnije ugušio. Motor automobila je navodno radio nekoliko sati iza metalne ograde garaže.

Policija je otvorila vrata garaže jer je porodica muškarca prijavila da njega nema danima. U međuvremenu, policija je istraživala i iznenadan nestanak žene. Nadležni navode da, za sada, nema dokaza o zločinu, ali forenzičari rade na tome da utvrde šta se tačno desilo. Odrađeni su testovi da bi se utvrdio nivo ugljen-dioksida u krvi ljubavnog para.

Sve ukazuje na to da je u pitanju nesrećan slučaj, navodi policija. Javni tužilac je naložio autopsiju tijela ne bi li tako bila otklonjena svaka sumnja da nije u pitanju zločin.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Tetak Mata

20.02.2018 10:38

Ja lijepe i lagane smrti.

ODGOVORITE
Name

Džon

20.02.2018 16:07

Slatka smrt eto ko jebe najebe

Name

Džoni

20.02.2018 16:04

Tako je suđeno od Gospoda! Svakom je zacrtano kad se rodimo na koji način će mo okončati život ali ne i koliko će mo živeti! Često se dogodi da koje jebe i najebe!

ODGOVORITE