Pobijedićeš samo na lažijadi!

Privremena Parlamentarna istražna komisija sutra bi nakon 10 mjeseci rada trebalo da objavi zaključke kakav je spoljnopolitički status BiH. Sudeći prema stavovima parlamentaraca, jedinstvenog zaključka neće biti, a Komisija će nekima poslužiti za pokušaj obračunavanja sa ministrom inostranih poslova Igorom Crnatkom i Savezom za promjene.

Republika Srpska 19.02.2018 | 19:29
 Pobijedićeš samo na lažijadi!
Ideja o formiranju Istražne komisije potekla je od Marija Karamatića, delegata Hrvatske seljačke stranke u Vijeću naroda Parlamentarne skupštine BiH, koji očigledno ima neki lični problem sa ministrom Crnatkom.

"U mandatu ovog ministra mi smo službeno postali najbijednija zemlja u Evropi", tvrdi Karamatić i prigovara ministru Crnatku što je u Ministarstvo zapošljavao kadrove PDP-a.



"Nadam se da će do kraja mandata Crnadak početi da radi svoj posao i da će prestati da putuje po svijetu", poručuje Karamatić.

Prema Karamatićevim riječima, Crnadak bi posao ministra inostranih poslova vjerovatno trebalo da obavlja na relaciji Laktaši-Široki Brijeg, a konkursnu proceduru u Ministarstvu bi valjda trebalo prepustiti Htvatskom narodnom saboru.

Više nego očigledno je da je u ovom slučaju u pitanju združeni napad HNS-a i SNSD-a na ministra Crnatka i Savez za promjene.



"Ministar Crnadak ne radi za dobrobit Republike Srpske", tvrdi šef Kluba poslanika SNSD-a Staša Košarac, ali za razliku od Karamatića ne pominje kadrove PDP-a u Ministarstvu već smatra da je DKP mreža BiH puna, kako kaže, kadrova muslimanskih obavještajnih službi.

U odbranu ministra Crnatka stao je SDS. Tvrde da je odličan ministar koji je uradio puno na promiciji Republike Srpske.

Što se tiče navodnog nepotizma za koji ga proziva premijerka Srpske Željka Cvijanović, poručuju da ona i SNSD o tome nemaju moralno pravo da pričaju.



"Gospođa Cvijanović je očigledno frustrirana, jer nije uspjela da bude član Predsjedništva BiH, ali ni ministar inostranih poslova, pa se sada bavi jeftinim seoskim tračevima i lažima", tvrdi šef Kluba poslanika SDS-a Aleksandra Pandurević i dodaje:

"Čula sam da ovih dana lovci organizuju lažijadu, pa joj sugerišem neka se prijavi na takmičenje. Uvjerena sam da će pobijediti."



Pandurevićeva je prokomentarisala i najavu predsjednika SNSD-a Milorada Dodioka o formiranju patriotskog bloka u Republici Srpskoj.

"Sačuvaj me bože patriotizma Nenada Stevandića i Milorada Dodika", kaže Pandurevićeva i citira čuvenog pisca Ivu Andrića koji je izjavio da je patriotizam posljednje uporište hulja.

"Patriotizam bi trebalo da se mjeri standardom građana Republike Srpske, kvalitetom obrazovanja, zdravstva i ekonomskim napretkom, a Dodik i njegovi partneri o takvom patriotizmu ne mogu da govore", zaključuje Pandurevićeva.



BN televizija

Komentari / 81

Ostavite komentar
Name

Pa

19.02.2018 18:32

Pa nemoj tako nastavnica vazi za jednog od vecih strucnjaka iz Teslica,cak i na izborima redovno zauzima do treceg mjesta,113% vam garantujem da je to odlican kadar za emisiju Farma kod Marica

ODGOVORITE
Name

Proleter

19.02.2018 20:36

Aleksandra je zgodnija, trebamo nju izabrati, da ušije Čokolindu. Ne mora biti stručnjak, pošto nije ni Željka, a i Kolinda se samo prosipa.

Name

Re

19.02.2018 20:54

Majko mila ko nas vodi. Pa ovi guraju podnos ministru inostranih poslova BiH da njih reklamira a ne da radi na predstavljanje cjele BiH. Ovo nemogu razumeti ako je neko postavljen da predstavlja zdravstvo zasto od njega traziti da predstavlja šumarstvo ili obrnuto. Notorna glupost

Name

Srpske pametne ljepotice

19.02.2018 21:09

To kraljice obje ste rodjene pobjednice, samo tako nastavite. Zelim vam da nastavite da i dalje redate pobjede svom pobjednickom srpskom narodu, najjadnijem i najsiromasnijem narodu u evropi. Sampionski da konacne pobjede, unistenjem Srba.

Name

Srbin sa dna kace!!!

19.02.2018 21:30

Samo mi je dragi sto imamo naj ZENSTVENIJU premijerku u okruzenju.., a boga mi i daljeee!!! Volio bi znati ko joj je stilista i frizer!!' Nemam rijeci

Name

DEGOTHIA

20.02.2018 05:37

KOJA BOLESNA SREDINA - OVA NASA "REPUBLIKA". kAŽE ANDRIĆ I DA NEVRJEME IZBACI FUKARE I PROBISVJETE DA VLADAJU. POGLEDAJTE SAMO FOTOGRAFJE OVIH OSTRAŠĆENIH I BAHATIH OSOBA... A DOBRO SU PLAĆENI IZ POREZA OD PDV-a KOJI MORAJU DA PLAĆAJU SVI KOJI OVAJ VAZDUH DIŠU. PREDLAŽEM DA PLATE POLITIČARA, POSLANIKA, ODBORNIKA I MINISTARA (POLITIČKA POSTAVLJENJA) NA SVIM NIVOIMA TRABA BITI U IZNOSU PROSJEČNA PLATE I TAČKA...

Name

A rezultati rada?

20.02.2018 07:48

Jedini i mjerodavan kriterij za ocjenu vlade jesu rezultati rada. Posto su rezultati porazavajuci, onda je jasno da nam trebaju mnogo bolji ljudi!

Name

NIKOLAJ

20.02.2018 19:21

Istog ste vi kvaliteta obadvije , cuj seljakluka!

Name

Lovac

19.02.2018 18:32

Porediti jednu tako vaznu lovacku manifestaciju sa ovim,mislim da nema nikakvog smisla.

ODGOVORITE
Name

politicar

19.02.2018 18:55

Da vam mi dodjemo na lovacko vece ne bi znali progovorit. Vidjeli bi kako se laze, sva prva mjesta nama bi pripala. Ne bi vi dobili ni utjesnu nagradu.

Name

Re Lovac,

19.02.2018 19:01

Posteno ,nema sta.

Name

Lovac

19.02.2018 19:31

Politicaru,jednom tako ozbiljnom udruzenju reci da laze,pa mislim stvarno da vise nema smisla.Politicare slusamo svaki dan kako lazu a navedite mi i jedan primjer da je lovac slagao.

Name

a, politicar

19.02.2018 21:15

Ima lazijada kao dogadjaj lovacke veceri, nekad je bila u Ljukovu, sada na rtrs, rts. htv... i naravno na hepy, upravo sada nastupa prvak balkana....

Name

Haha

19.02.2018 18:37

Kakve gluposti, zeljela je da bude ministar spoljnih poslova, a premijerka (10 puta bolje). Tesko nama dok svako ima pravo da prica i laze koliko hoce :/

ODGOVORITE
Name

!!!

19.02.2018 20:32

Isuviše je ovo jadno i tužno da bi bilo smiješno. Da se željka osjeća kao pravo rješenje za mjesto premijera ne bi se 2014 kandidovala za Srpskog člana predsjedništva. Negdje duboko u njenoj duši (ako je gospođa uopšte ima) golica je da ju je Mile ipak precijenio, a s narodom čiji je predsjednik tim potezom učinio neviđenu sprdačinu. Logično je da je htjela da bude Srpski član predsjedništva. Inače za koji moj bi se uopšte kandidovala i pretrpjela težak poraz od g. Ivanića. (većom je razlikom ona pobijeđena nego Ognjen Tadić) Sve više sam ubjeđenja da ko zna čiji grijeh plaćamo i od kad i zašto se nad našim narodom vuče prokletstvo pa nam ubrzo po okončanju ratnih stradanja dođe ovakva vlast da nas moralno i materijalno dotuče. Sreća pa imam osjećaj da ovaj narod polako ali sigurno ponovo počinje da gleda svojim očima.

Name

Don

19.02.2018 18:40

Ovo je cirkus!

ODGOVORITE
Name

Boki

19.02.2018 18:40

Tako je Aleksandra. Faktički čizmica bijelić je jedan veliki i iskompleksirani lažov.

ODGOVORITE
Name

007

19.02.2018 18:46

Sada i u SRpskoj imamo zadrugu i parove.

ODGOVORITE
Name

Vuper

19.02.2018 18:47

Samo ako Mile ne bude ucestvovao

ODGOVORITE
Name

tako je

19.02.2018 18:56

Pandurevica je 100% u pravu!

ODGOVORITE
Name

Petyr Baelish

19.02.2018 19:04

Za mene je mnogo veća izdaja svezati zastave s Hrvatima koji su nam zna se šta učinili, nego s Bošnjacima. Bošnjaci su mnogo dobroćudniji od Hrvata. Ne vjeruj Latinu, kaže stara poslovica.

ODGOVORITE
Name

Tomislavgrad

19.02.2018 21:00

Milorad Dodig! Njegova rodna gruda!

Name

Rajo

19.02.2018 19:06

Crnadak je putovao kao sumanut.

ODGOVORITE
Name

Zanimljivo...

19.02.2018 19:08

Jel znate onaj vic: Pričaju dvije plavuše...

ODGOVORITE
Name

Plavsic

19.02.2018 19:26

Prosetah danas kroz Banja luku,tuznijeg naroda u Evropi nisam vidio do danas....Osmijeh dukat.Tuga i siromastvo.

ODGOVORITE
Name

Takav Dan

19.02.2018 19:53

Pametan narod,samo se budale smiju bez razloga.

Name

Mali srbo

19.02.2018 20:12

A zato si ima sta vidjeti, pune kafice i u svakog telefon u rukama.

Name

Kanada

20.02.2018 04:21

U pravu si , bio sam prosle godine u RS, I moje zapazanje je isto. Vidis samo tuzna I zabrinuta lica ljudi I to sam bas rekao svojima. I nije cudo obzirom sta se sve desava I u kakvim uslovima I ambijentu se zivi. Cista propast I beznade. Naravno da zemlja u kojoj zivim nije idealna jer idealna drzava ne postoji ali , cisto radi poredenja , opisacu jednan dogadaj kome sam sasvim slucajno prisustvovao: nedelja popodne I vozim se metroom I na jednoj of stanica ulaze dva momka sa gitarama u ruci I pocese da sviraju neku lijepu melodiju I , vjerujte , nedugo , vise of pola putnika je , onako spontano , ustalo I igra I pjevusi, kako ko zna I umije ali igra. I medu njima je bilo I starijih I djece I bijelih I crnih I zutih I ovako I onako obucenih i medu njima je bilo i baptista i evandelista i katolika i osoba islamske vjeroispovijesti (vidjelo se po nosnji) i ko zna koga jos ali oni zajedno igraju , pjevuse i smiju se. I nije ih briga ni za jednog politicara , ni za jednu politicku partiju u svijetu , niti ih to interesuje. Oni imaju svoje poslove i primanja of kojih mogu pristojno da zive i za njih je nedelja dan odmora i opustanja . Srecni neki ljudi. A? U tom momentu sjetio sam se , upravo , tih tuznih i zabrinutih lica koje sam vidio tamo. A sto se tice ovih dviju nazovi gospoda i njihovih partija, jadan je narod s njima. Jedni su su tipicna mafija koja je uzurpirala vlast a drugi su ili nesposobni ili I'm ovakva situacija odgovara. U scakom slucaju, nema velike razlike izmedu jednih i drugih, cast veoma rijetkim izuzecima u opoziji. I sve dok to narod konacno ne shvati i dok se na politickoj sceni ne pojave neke potpuno nove snage koje ce raditi u interesu naroda , tamo napretka nema. A i njih ako bude potrebno , smjenite .Smjenjujte ih na izborima , demonstracijama , ulicnim revolucijama ali se probudite konacno. Zar vam nije dosta toga sto rade sa vasim i zivotima vase djece?

Name

Re srbo

20.02.2018 07:54

Tačno puni kafići Drvačana, Petrovčana, ključana : Sanjana , Mrkonjičana , Glamočaka , sve šljeglo u Banjaluku tu jedino nema Banjalučana , Banjalučani bježe iz svog rodnog grada pred najezdom ovih nabrojanih ali valjda će i Banjaluka brzo promjeniti naziv , nadam se da se će ovi došljaci brzo bježati iz Banjaluke..................

Name

Kljucanin

22.02.2018 07:11

Veliki ste mi vi gradjani BanjOlucani , pardon, veliki malogradjani...

Name

Nesposobna

19.02.2018 19:56

Nije Žeki sposobna ni na lažijadi pobijediti, iako bi bila šampion samo da ima malo više klikera

ODGOVORITE
Name

Žeks

19.02.2018 19:57

Pa to je faktički 113% tačno što je Aleksandra rekla.

ODGOVORITE
Name

Penzija

19.02.2018 19:58

Nastavnica engleskog nam je produžila život za 4 godine i uvela 113% jeftiniju struju sve milina u nasoj Srpskoj

ODGOVORITE
Name

Milko

19.02.2018 19:59

Nemojte tako g-đo Pandurević, ipak je nama penzionerima premijerka produžila život za 4 godine.

ODGOVORITE
Name

Turboskara

19.02.2018 20:00

Kada se najviše laže? Prije izbora i poslje lova.Samo se neznam ko više laže lovac ili ribolovac.

ODGOVORITE
Name

Gradjanin RS

19.02.2018 20:00

Zeljka stvarno lupa,odgovori joj Aleksandra,premijerka izgleda ne zivi gdje i mi ostali.

ODGOVORITE
Name

Banjalučanin

19.02.2018 20:09

Željka em bi pobijedila na lažijadi em bi vepra mogla golim rukama zadaviti.

ODGOVORITE
Name

Nikola neznanovic.

19.02.2018 20:09

Zeljka je zaposlila i Dodik i tajkuni njihovi sve komsije.Sta je sada sto laze sve sto kaze nije vise interesantna zna je citav svijet a i Amerika uvjek dolazi ovamo po pare sto joj skupljaju njeni u Americi tajkuni.Kome daje toliki novac vamo se fali da je sve za zaposljavanje.I za Borce i familije poginulih boraca zasto se bune svi i strajkuju kada je tako.Kaze da se bolje zivi nego u Americi zive koji rade za nju i za Dodika i policiju RS Lukaca.poz svima posebno B N najbolji ste radio i tv.

ODGOVORITE
Name

Starac Bogdan

19.02.2018 20:22

Bravu za Aleksandru, maestralan i elegantan odgovor, posebno sa citiranjem Andrića. Licemjeri i probisvjeti a ne patriote. A i pohvale za dobar izgled, šarm i osmjeh

ODGOVORITE
Name

kuku nama sa nama

20.02.2018 07:21

Bas si STARAC moj Bogdane,a po pitanju komplimenata na racun ove Srpkinje koja daje primjer ostalim zenama kako da nam se demografija i natalitet ne urusava.

Name

sandokan

19.02.2018 20:23

Nije potrebno ovoliko komentara,sve se vidi... Najjadnija samo zemlja u Evropi. A treba linčovati sve one koji su pokrali 9 milijardi od akciza i sad ponovo glasali za njih. A ustavni sud poslati na biro...

ODGOVORITE
Name

Štrumf

19.02.2018 20:42

1-0 za Aleksandaru...

ODGOVORITE
Name

Janko

19.02.2018 20:42

Aleksandra nema koristi da im se priča.

ODGOVORITE
Name

Nikola neznanovic.

19.02.2018 20:44

Lazove jedan ne lazi nesramoti hrvacski narod Nije on ko Zeljka da zaposljava za pare.

ODGOVORITE
Name

zeljana

19.02.2018 20:49

Moze prvo mjesto u lazijadi i dobiva srebrenog medjeda po imenu dodo bezglavi ili moze birati licemer stevandic

ODGOVORITE
Name

On

19.02.2018 21:03

Zeljko je izgubio kompas već odavno, to je sigurno... Podrška SzP

ODGOVORITE
Name

Teslic

19.02.2018 21:05

Ona jeste sampion laganja. Glumi Srpkinju, brine za RS, a djed joj je ko ustaski komandant klao Srbe oko Dervente. Tradiciju joj je nastavio ujak, komandant HVO koji je vodio napad na Brod i Derventu. Ustasijada.

ODGOVORITE
Name

Narode

20.02.2018 07:57

Narode jel ovo moguće, pa zato ona dobija Hrvatske glasove , Srbi pamet u glavu inače ovo je prešlo sve granice ako je istina , sve dobro provjeriti

Name

Zoki

19.02.2018 21:18

KRALJICE,ti si jedina osoba u politici koju cijenim i postujem,neka te Bog cuva.

ODGOVORITE
Name

roky

19.02.2018 21:37

I ja da sam na aleksandrinom mjestu jos vise bi baljezgao za pare koje dobija ..6000km na praznoj prici..

ODGOVORITE
Name

Cale!

21.02.2018 10:47

Zar ima 6000????

Name

In

19.02.2018 21:52

Aleksandra je 100% upravu. a cizmica bi uzela prvo mjesto na lazijadi na svjetskom nivou.

ODGOVORITE
Name

100%

19.02.2018 21:53

U BiH nema života dok se ne podijeli na tri državice. Nikad se trojica neće dogovoriti. Ova je država osuđena na propast sa ovakvom politikom i njenim političarima. Svi oni nas pretvaraju u svoje sluge koji moramo, htjeli to ili ne, raditi za njih. Ko neće mora ići vani da radi za stranca gazdu koji će ga cijeniti kao radnika. Divim se Željki Cvijanović kad daje izjave o ljepoti života u BiH bez imalo srama dok laže. Milorad Dodik kao da je jedva završio osnovnu školu sa 0% kulture, ili tačnije ponaša se kao furman, siledžijski i provokativno, bezobrazno i drsko da ga čovjek ne bi poželio imati ni za daljeg komšiju a kamoli za predsjednika RS-a. Takav je i ne može se promijeniti ali mi nije jasno da imamo toliki broj nepismenih i neobrazovanih ljudi koji mu daju glas na izborima. Ne mogu to nikako shvatiti.

ODGOVORITE
Name

Re

20.02.2018 07:25

Lupaš , po oprobanom receptu botova i priči koju poturaju ,ne kažem da si bot ali brkaš čistu krađu sa nacionalnim .pitanjem.Jel ti misliš da bi ovi lopovi manje krali u nacionalnim torovima , ne samo bi više krali , a ti si jadan predstavnik još jadnije grupacije ljudi koji kažu da je krađa , nepotizam, korupcija , šikaniranje, enormno zaduživanje vrlina .Nastavi da radiš štosi dosada radio zabi glavu u pjesak , kao noj , dok banda zadnje kokoši čerupa , a onda nabi noge u papuče sjedi pred računar , prijavi se na portale da komentarišeš pod lažnim imenom (pod pravim imenom ne smiješ jel ti je vođa dao da oglođeš koju kost) , i tupi do besvjesti.Na kraju dana u svojoj šupljoj glavi sam sebi kažeš "Al sam pametan bog te jebo" , pa na spavanje , sav sretan u svojem neznanju.

Name

kuku nama sa nama

20.02.2018 07:29

Znaci do naroda je,jer ide na izbore i time sebi stavlja omcu oko vrata..vremenom se stokholmski sindrom odomacio i u BiH,a da ga nismo ni svjesni..A pravljenjem malih drzava,tek bi nas nestalo..daj malo ukljuci svoju glavu i bices 100 posto u pravu..ako je uspjeh u razlazu,cemu onda Unija....dok su se ljudi u sretna vremena ujedinjavali u mobe,zadruge i slicno tome,tad su imali prosperitet..cak su i zivotinje uspjesnije u zivotnom bitisanju kad su u stadu ili krdu.

Name

re za re

20.02.2018 10:58

Samo da te priupitam:"Jesi li ti sav svoj?" Komentar ti nema veze sa tekstom "100%"

Name

re za kuku nam

20.02.2018 11:04

Vukovi i ovce nisu nikada živjeli u istom krdu ili stadu. Zbog toga su ovce išle u tor a vukovi u šumu. Je li ti sad nešto jasnije?

Name

Dalaj Lama

19.02.2018 22:53

U zivotu dam cuo mnogo lazi nebuloza fantazija i kojekakvih bidalestina ali ovo stvarno sad prelazi sve moguce granice zdravog razuma i morala.Ratni profiter i dezerter da osniva patriotsku ligu-blok. E mila majko ako se to desi svi borci VRS trebali bi da vrate svoje bukvice i da se odreknu statusa borca jer to nisu posto dezerter stupa na scenu sa svojim patriotizmom.Da mi je znati kako li se jadni poginuli u ratu prevrcu u grobu? E mladosti pusta zasto li si zivot dala? Sutra treba dezerter da osniva patriotizam i da se izruguje zrtvama rata....IMA LI PAMETI KOD KOD OBICNIH LJUDI DA TO SPRIJECI.

ODGOVORITE
Name

Ragib

19.02.2018 23:33

Željka ima čitav tim za uljepsavanje i ništa joj ne mogu, džaba trud.

ODGOVORITE
Name

IZVINI SE CRNATKU

20.02.2018 00:32

ETO TI CVIJANOVICKA BAS RADIS ZA NASU DOBROBIT TAKO I TOLIKO DA TE ZAMOLJAVAMO DA TO VISE NE RADIS,SJAHUJ ZENO VISE UNISTI I RASELI NAS TOLIKO DA U TOJ RS ZA KOJU TAAAAKO DOBRO RADIS NECE NIKO OSTATI AKO NASTAVIS TIM TEMPOM...ZNACI U PREVODU-CISTI ISPRED SVOJE KUCE NE BERI TUDJU BRIGU.

ODGOVORITE
Name

RAJNA

20.02.2018 04:04

Čuj, pa ni frizer ni stilista nisu mađioničati. Nešto što je ružno , ono je ružno .

ODGOVORITE
Name

kukuku nama sa nama

20.02.2018 07:18

Nije ni cudo kakva nam je drzava kad nam ljepsu polovinu politike predstavljaju Smijanovicka,Pandurovicka,Majkicka,Markovicka....ecetera,ecetera,sto kazu Francuzi

ODGOVORITE
Name

re kuku nama

20.02.2018 11:05

Ko je Smijanovićka?

Name

Sandra

20.02.2018 07:59

Dok se one/oni svadjaju mladi odlaze, djeca se ne radjaju, narod umire, firme se zatvaraju, zadužujemo se, a mi se nasladjujemo ko će dati zaje.aniji komentar.I to traje....propadamo... a svijet ide naprijed, ulažu u naučna istraživanja, kulturu...

ODGOVORITE
Name

Darko Miha

20.02.2018 08:09

Da se Željka pita ona bi digla cijenu goriva pet maraka.

ODGOVORITE
Name

Mitar

20.02.2018 08:11

Nikada nismo imali lošijeg premijera od Cvijanovićke.

ODGOVORITE
Name

Marko Ivić

20.02.2018 08:42

Ova SNSD ova vlast je totalno izgubila kompas oni uopšte nemaju pojama kako ovaj narod teško živi i pati se dok se oni rasipaju milionima.

ODGOVORITE
Name

nemojte borci zaboraviti

20.02.2018 13:24

Pogledajte moji saborci ko su prve tri ličnosti u vladi Republike Srpske? Zar smo se kao srpski borci borili, da sa nama danas vladaju, da nas ponižavaju i pljačkaju razne Srebrenke, Željke, Kasipovići, Gluhakovići?

ODGOVORITE
Name

Vuper

20.02.2018 13:56

Samo ako mile nebude ucestvovao

ODGOVORITE
Name

NIKOLAJ

20.02.2018 19:18

Cuj , Pandurovicka nekog naziva seljakom , bas nisko !

ODGOVORITE
Name

Re Nikolaj

21.02.2018 05:10

Gdje ti to procita tako ti Boga. Rece joj da je lazov i sta je tu neistina osim ako ti svaki mjesec ne plate sto trosis struju?

Name

Горан Косоавац

20.02.2018 20:02

Побједила би Цвијановићка и не само на лажијади, него и на крадијади

ODGOVORITE
Name

disident

21.02.2018 15:11

Mislim da u novijoj istoriji politike nismo imali ovakve zene. Ovakve zene mislim u negativnom smislu. Prosto je nevjerovatno koliko neke zlobe u sebi kriju i jedna i druga. Pitam se samo znaju li se ponekad nasmijesiti ,uputiti neki topao pogled, nesto sto je u prirodi zene. Nego, cim su otvorile usta i uhvatile se mikrofona opleti po nekome. Pa ja ne znam da li se njima iko raduje i kad svojoj kuci idu? Ako su nam i ostale zene u politici ovakve onda smo dno dna. Nije nista bolja ni gospodja Majkic a da ne govorim o onoj maloj iz Doboja sto je u SNSD.

ODGOVORITE
Name

Kosarac

21.02.2018 16:33

Ja znam mnoge muskarce kojima se uene ne raduju kada kuci idu jer ih tuku.

Name

Sds nnj.

21.02.2018 16:20

Tako je legendo nasa.

ODGOVORITE
Name

Bravo, Aleksandra

21.02.2018 17:16

Nemamao ništa ovamo osim tebe. Sve neki zalizani i natapirane pragospođe bez sposobnosti zapažanja i izražavanja. Kad nešto izjaviš, sunce me ogrije. Em se ima šta vidjeti, em se ima šta čuti. Šta bi dali u SNSD u da te imaju?!

ODGOVORITE
Name

Nina

21.02.2018 17:19

Ona je lažijadu davno prevazišla, to je za nju amaterska priča.

ODGOVORITE
Name

Uff

22.02.2018 08:28

Sto je ruzna i antipaticna ova pandurevicka. A jos kad stavi vjestacke trepavice koje joj naglasavaju podocnjake...

ODGOVORITE
Name

Dvije plavke

22.02.2018 09:51

Koja je vama bolja pič..?

ODGOVORITE
Name

mm

22.02.2018 12:34

Aleksanra sramota te slusati.

ODGOVORITE
Name

Nastavnica

22.02.2018 13:31

Oblaci se na Porebricama a glava ko sa konzerve govedjeg gulasa.

ODGOVORITE