Novica saigračima: Učinili ste mi čast!

Kapiten KK Partizan Novica Veličković održao govor saigračima u restoranu nakon osvojenog Kupa Radivoja Koraća u Nišu. "Ponosan sam na vas", rekao im je on.

Košarka 20.02.2018 | 17:30
Novica saigračima: Učinili ste mi čast!
Novica Veličković se u karijeri naosvajao trofeja sa Partizanom (pet puta je bio prvak države, do sada dva puta osvajao nacionalni kup, tri puta je bio regionalni šampion sa beogradskim klubom)...

Ali, datum 18. februar 2018. godine ostaće mu dugo u sećanju. Te večeri 31-godišnji Novica Veličković je prvi put kao kapiten Partizana osvojio jedan trofej - Kup Radivoja Koraća.

Partizan je u finalu pobedio Crvenu zvezdu 81:75, da bi uslesilo veliko slavlje igrača sa navijačima u niškoj dvorani "Čair".

Novica Veličković je bio "prvi vokal" sa horom navijača, ne krijući veliku radost zbog novog trofeja u bogatoj karijeri.



Posle slavlja u dvorani, košarkaši Partizana su uspeh proslavili i zajedničkom večerom u restoranu, a Veličković je sa čašom šampanjca u ruci održao govor saigračima i stručnom štabu:

"Ponosan sam na sve vas. Koliko vas ljudi, u neku ruku, sputavaju i pričaju o vama trista stvari... pokazali ste karakter. Ovo je bilo finale, vi ste odigrali mušku utakmicu. Mogu samo da kažem da sam ponosan što sam vaš kapiten i meni ste učinili čast da podignem trofej kao kapiten".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar