Žena povrijeđena, vozač pobjegao

Žena, čiji identitet za sada nije poznat, povrijeđena je u saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć dogodila u Banjaluci, kada ju je dok je pješačila udarilo vozilo koje se potom udaljilo sa lica mjesta, rečeno je Srni u banjalučkoj policiji.

Republika Srpska 19.02.2018 | 07:33
Žena povrijeđena, vozač pobjegao
Povrijeđena žena je odmah prevezena u Službu hitne pomoći Banjaluka, gdje joj je ukazana ljekarska pomoć.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je Srni da se saobraćajna nezgoda dogodila u 19.50 časova u Ulici Živojina Mišića u Banjaluci.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno javno tužilaštvo.

Rad na pronalaženju vozila i neodgovornog vozača i utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode je u toku.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

komsija

19.02.2018 10:06

To je Balkan i gospoda iz BiH, nedaj boze da taj bude kum zet ili uopste prijatelj. Da je u EU nebi mu palo na pameet i vidio bih kad bi dobio taj kupljeni papir.

ODGOVORITE
Name

Miljevic M.

19.02.2018 10:46

Kad ABS RS u saradnji sa "drugim subjektima bezbjednosti saobraćaja najavi "kampanju" iz te kategorije učesnika u saobraćaju poslije toga redovno neko nastrada. Uskoro ide "kampanja" za traktore, bicikliste, motocikliste,....Kampanja za veću bezbjednost političara u saobraćaju ne provodi se. Oni su zaštićeni od svakog zla.