Žika dobio naslednika na RTS

Nakon što je Žika Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, odlučio da napusti RTS nakon 15 godina rada i pređe na ružičastu televiziju, popularni voditelj dobio je naslednika na javnom servisu.

Zabava 19.02.2018 | 07:31
Žika dobio naslednika na RTS
Naime. kako Alo ekskluzivno saznaje, čuvenu „Šarenicu“ nastaviće da vodi Milan Popović, voditelj javnog servisa, koji trenutno uređuje i vodi emisiju "60 najlepših narodnih pesama".

- Žika je ostavio lični pečat emisijom "Šarenica", ali rukovodstvo televizije želi da zadrži taj format, koji je svakog vikenda privlačio milione gledalaca. S obzirom na to da je Popović vodio različite emisije i pokazao da odlično poznaje narodnu kulturu, nadležni sa RTS-a smatraju da bi on bio najbolji izbor - kaže naš izvor upućen u čitavu priču.



Žika Šarenica za Alo kaže da je zadovoljan izborom novog voditelja, ali da će naziv emisije morati da se promeni.

- Nisam znao da mi je on naslednik, ali super. Zaista mislim sve najlepše o njemu - kaže Žika, a na pitanje kako će se ubuduće zvati emisija čiji je bio autor, voditelj šaljivo poručuje:

- Glupo je da Milan radi "Žikinu šarenicu", ne ide. Mogu da mu preporučim jedan lep naziv za emisiju, a to je "Moj Milane, jabuko sa grane" - kaže Žika Šarenica.

Voditelj Milan Popoviž kaže da je za informaciju da će biti novi voditelj čuo od kolega sa RTS-a, ali da još nije zvanično potvrđena. Ipak, ne krije da bi voleo da se nađe u toj ulozi.

- To sam upravo čuo od kolega, sa svih strana stiže. Svi nagađaju i pretpostavljaju da ću ja biti voditelj jer je logično da budem, pošto poznajem celu Srbiju. Međutim, imam mnogo posla. Koliko sam upućen, to se uopšte ne zna. Žika i ja smo super i vidim da je ovo vrlo zanimljivo, pa je cirkus oko toga. U suštini, sve stvari koje imaju nacionalni značaj za Srbiju, ja volim da radim. Ipak, verovatno je rano da se priča o tome i šta će biti u tom terminu, jer je to je četiri sata programa, što uopšte nije malo - kaže Milan Popović.

Kada smo pozvali Oliveru Kovačević, urednica zabavnog programa RTS-a nije potvrdila, ali ni demantovala naša saznanja.

- Milan Popović vodi emisiju "60 najlepših narodnih pesama" i još nismo doneli odluku. To je sve što mogu da kažem - rekla je Olivera za "Alo!".

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar