Boaći otpao!

Reprezentativac Gane obnovio povredu lista i ispao iz konkurencije za revanš protiv CSKA.  Boaći obnovio povredu, ne igra u Moskvi? Loše vesti za Vladana Milojevića pred revanš šesnaestine finala u Moskvi.

Fudbal 18.02.2018 | 18:15
Boaći otpao!
Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći, ipak, neće biti spreman ni za revanš u Moskvi, jer je usled želje da se što pre vrati na teren delimično obnovio povredu list, prenose Novosti.

Nije ništa zabrinjavajuće, ali dovoljno da špic iz Gane mora da odradi novi set terapija pre nego što se vrati u trenažni proces.

Boaći se povredio tokom prijateljskog duela sa Sileksom u Antaliji 31.januara. Odmah je prebačen u Beograd kako bi bio podvrgnut terapijama kod doktorke Marijane Kovačević.

Činilo se u jednom trenutku da će biti spreman za revanš u Moskvu. Međutim, Trener Milojević će morati da potraži alternativno rešenje. Tačnije, da šansu ukaže Pešiću ili da Bena prekomanduje u špic.

Zvezda na revanš moskovskom CSKA putuje bez Ričmonda Boaćija!

"Večernje novosti" prenose informaciju da je najbolji strelac crveno-belih, usled želje da se što pre vrati na teren, obnovio povredu lista, zadobijenu u pripremnoj utakmici u Turskoj protiv Sileksa, zbog koje u prva dva zvanična meča ove sezone nije bio ni u protokolu.

Boaći je prethodno išao i na tretmane kod čuvene doktorke Marijane Kovačević, ali ni to mu nije u potpunosti pomoglo, pa ga umesto meča protiv CSKA čeka novi set terapija.

U prvom meču protiv Moskovljana, koji je završen bez pogodaka, napad Crvene zvezde predvodio je i Aleksandar Pešić, a trenutno ne postoji dilema da će tako biti i u revanš susretu koji je na programu u sredu od 18 časova.

Sjajni napadač je ove sezone za Zvezdu dao 15 golova u Superligi i još osam u Ligi Evrope, ali tek jedan u grupnoj fazi ovog takmičenja.

Iz vicešampiona Srbije isticali su da je moguće da Boaći napusti klub u slučaju dobre ponude, ali to se ipak nije desilo, mada je prelazni rok u Kini aktivan do kraja meseca.

Izvor: mozzartsport/Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar