RUS: I CSKA kombinovao pred Zvezdu, ali "bez municije"!

Fudbaleri moskovskog CSKA nisu uspeli da savladaju danski Esbjerg u prijateljstkoj utakmici pred revanš 1/16 finala lige Evrope protiv Crvene zvezde.  Moskovljani bez pogotka u proveri pred revanš sa Crvenom zvezdom, ali u promenjenoj formaciji.

Fudbal 18.02.2018 | 08:15
RUS: I CSKA kombinovao pred Zvezdu, ali "bez municije"!
Ako se izuzmu povređeni igrači, "Armejci" su zaigrali u najjačem sastavu jer su na terenu bili i Vitinjo, Musa, Dzagoev, Vernblum, Naćo, Kučajev.

U odbrani je bio Aleksej Berezutski, uz njega je igrao Fernandes, tu je bio i Ignaševič, a u odnosu na meč sa Zvezdom je izostao Viktor Vasin.

CSKA je tokom čitavog meča imao loptu u svom posedu, napadao je i imao nekoliko prilika da ugrozi golmana danske ekipe Jonasa Jensena. 

Esbjerg je očekivano igrao čvrsto u pokušaju da odbrani svoj gol i u tome su na kraju i uspeli. CSKA i dalje nije u takmičarskom ritmu jer je "Armejcima" i Zvezda deo pripreme za pohod na višu poziciju od pete, budući da ruska Premijer liga počinje drugog marta. 

U međuvremenu, crveno-beli se nadaju prolazu u osminu finala Lige Evrope posle revanša sa CSKA u Moskvi 21. februara.



Viktor Gončarenko i moskovski CSKA prepoznatljivi su po formaciji sa tri igrača u zadnjoj liniji (3-5-2), ali moguće je da se to promeni za revanš utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope iduće srede u Moskvi protiv Crvene zvezde.

Beogradskih 0:0 primoravaju ruskog predstavnika da napadne, pa će "Armejci" moratu da pronađu rešenje kako da ugroze sjajnu odbranu crveno-belih, koja je bez primljenog gola u poslednje četiri utakmice na međunarodnoj sceni, a sa samo jednom loptom u mreži u prethodnih pet mečeva Lige Evrope.

Duel na VEB areni je iduće srede, a i Zvezda i CSKA igrali su ove subote. Crveno-beli su u Superligi savladali Javor 3:0, dok su Moskovljani odigrali bez golova sa danskim Esbjergom u prijateljskom meču u Španiji.

I Vladan Milojević i Viktor Gončarenko promešali su sastave za ovu utakmicu, dok je trener ruskog tima isprobao i drugačiju taktiku nego inače: 4-2-3-1.

Odmarali su golman Akinfejev i štoper Vasin, a vezista Golovin - koji je suspendovan za meč sa Zvezdom zbog žutih kartona - igrao je drugo poluvreme, sa igračima koji nisu trenutno u prvom planu. Van tima bio je i Aleksej Berezucki, čiji je nastup i dalje neizvestan zbog povrede.

Evo i svih igrača koje su nastupili za CSKA: Pomazun - Fernandes (od 46. Gordjušenko), V. Berezucki (od 46. Milanov), Ignaševič (od 46. Golovin), Nababkin - Natho (od 46. Tikinzjan), Vernblom (od 46. Bistrović) - Vitinjo (od 46. Žamaletdinov (od 65. Žironkin)), Džagojev (od 46. Hosonov), Kučajev - Musa (od 46. Čalov).

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar