Venger naredio - Fekir prije Mundijala!

Najbolji igrač Liona prvi je pik Arsenala za naredni prelazni rok. . .

Fudbal 21.02.2018 | 08:00
Venger naredio - Fekir prije Mundijala!
Arsen Venger je saopštio čelnicima Arsenala ko mu je prva meta u letnjem prelaznom roku! Dejli mejl piše da s eradi o Nabilu Fekiru (24), najboljem fudbaleru Liona, koji ove sezone igra kao u transu. 

Isti izvor navodi da su Tobdžije pripremile 45.000.000 funti, ali da ta cifra verovatno neće biti dovoljna da se slomi "otpor" Liona. 

Venger uveliko radi na renoviranju ekipe. U poslednjih nekoliko meseci stigli su Obamejan, Kolašinac, Lakazet, Mhitarjan...a očekuju se i štoperi. Nabil Fekir trebalo bi da kompletira novu navalu, zajedno sa Lakazetom i Obamejanom. 

Lion je poznat kao klub koji se ne odriče lako svojih najboljih igrača, no isto tako važi za klub u kome je sve na prodaju za adekvatnu cenu. Arsenal je uspostavio dobre odnose sa francuskim klubom prilikom kupovine Aleksandra Lakazeta, pa se očekuje da će imati najlakši pristup do Fekira, za koga su interesovanje ranije pokazivali Liverpul i Real Madrid. Koliko je je Venger ozbiljan u nameri da angažuje ovog momka govori i podatak da je odredio posebnog sakauta (Žil Grimandi) da prati samo njegov razvoj. 

Čelnici Arsenala imaće zadatak da obezbede novac za ovaj transfer pre Svetskog šampionata u Rusiji, jer je Profesor procenio da će Fekir igrati jednu od glavnih uloga u francuskom timu, tako da bi cena posle Mundijala mogla da mu ode u nebesa...

Ove sezone momak poreklom iz Alžira odigrao je 22 utakmice, postigao 16 golova i zabeležio pet asistencija.

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar