Federer u suzama: Ovo je nevjerovatno putovanje!

Rodžer Federer, najbolji teniser svih vremena, rekao je posle pobede nad Haseom i prvim mesto na ATP listi da je ovo neverovanto putovanje.

Tenis 17.02.2018 | 09:45
Federer u suzama: Ovo je nevjerovatno putovanje!
"Ovo je neverovatno putovanje... da ponovo budem broj jedan, to mi mnogo znači. Mogu samo da kažem hvala svima", kazao je u suzama Federer posle meča.

Švajcarac je nastavio da piše istoriju tenisa, pošto je postao najstariji igrač u istoriji tenisa koji je došao do prvog mesta na ATP listi.

"Želim i Robinu da čestitam na sjajnoj partiji. Biti na prvom mestu je sjajno... Kada se stariji kao da morate da radite duplo više da biste došli na tron, tako da ovo dosta znači za mene. Ovo je sjajna prilika da se zahvalim i timu, mojoj porodici...", rekao je Federer.

Prvi igrač sveta za ovaj turnir dobio je vajld-kard. Na kraju meča organizatori turnira priredili su ceremoniju Rodžeru.

"Hvala na puno na ceremoniji. Voleo bih da se zahvalim organizatorima koji su me pozvali u poslednjem trenutku, igrao sam ovde davno i zaista sam bio zahvalan što sam dobio valj-kard kad mi je bila najviše poznata", rekao je Federer.

Rodžer je u četvrtfinalu Roterdama pobedio Robina Hasea i tim trijumfom uspeo je da dođe do ovog dostignuća.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar