Dodik se sa SDS obračunavao

Član SDS-a i ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić danas je održao konferenciju za medije na kojoj je govorio o posljednjim političkim dešavanjima i intervjuu za "Večernji list" koji je izazvao mnoge reakcije.

Bosna i Hercegovina 16.02.2018 | 12:22
Dodik se sa SDS obračunavao
O intervjuu za "Večernji list", Mektić je kazao:

"Pazite, potrebno je to nekome jer tako odgovara pošto je Mektić otvorio pitanja koja ne odgovaraju mnogima, pogotovo SNSD-u. Idem sada korak dalje: Kada je Dodik govorio o Srebrenici tada mu je trebala podrška međunarodne zajednice. Kad god mu je trebalo da se obračuna sa SDS-om, onda je govorio da je genocid.

Pjevao je pjesme, i na osnovu te pjesme i priče on je sa dva poslanika preuzeo vlast i Vladu. Znamo svi kako je dovedena na vlast ta Vlada. Kada mu je trebala ta podrška, rekao je da je Karadžić ukrao 36 miliona maraka, govorio je 'Radovane predaj se u Haag'. Kada mu je trebala druga priča, kada je promijenio priču, onda je počeo studentske domove nazivati po imenu Radovana Karadžića i na taj način dodatno skrnaviti ime Karadžića", kazao je Mektić. 

"Rekao sam još u tom intervjuu da sam za to da se mi obračunamo s tim kao nosioci tog vremena, da sutra za 20-30 godina našoj djeci niko ne pripisuje te stvari. To sam govorio i uvijek ću govoriti u kontekstu.. On se sa genocidom u Srebrenici obračunavao sa SDS-om"

Nakon toga, Mektić je kazao:

"Gospodo, zanemarimo Međunarodni sud u Hagu, i ja mislim da je to politički sud, zanemarimo presude domaćih sudova koji su izricali razne presude, ali haj'mo u korist ove katarze. Ko je nama namjestio ovaj zločin? Kako se ovo desilo? Što on to hoće da natovari SDS-u? Nije SDS nikad počinio taj zločin, niti bi ga ikad počinio. Određeni centri moći su to uradili, mimo znanja političkog rukovodstva. 

Ja sam imao priliku da sjedim 1995. godine kod Karadžića na Palama kada je padala Krajina, on objašnjava neke položaje oko Grahova, a ja znam da je vojska prešišala Petrovac. Nije čovjek imao informacije. Radovan kada je saznao za to što se dogodilo, rekao je: Ovo je naš kraj. Pa ko je to uradio onda? Ama ko je osmislio to? Čije je to ideja bila? Šta će nama taj zločin dole?

Kazao sam još u tom intervjuu da sam za to da se mi obračunamo s tim kao nosioci tog vremena, da sutra za 20-30 godina našoj djeci niko ne pripisuje te stvari. To sam govorio i uvijek ću govoriti u kontekstu.. On se sa genocidom u Srebrenici obračunavao sa SDS-om", poručio je Mektić i nastavio:

"Uvijek ću ponavljati tu priču, tog njegovog obračuna i genocida sa SDS-om. SDS je stvarao RS, a on je u to vrijeme bio poslanik u NSRS i svaki put bio opozicija u RS. Jel li svaki put bio opozicija za Vens-Ovenov plan? Nije krivo političko rukovodstvo, krivi su neki drugi za to, ali dajte da mi to raščistimo između sebe. 

Vi kada uzmete presude Međunarodnog suda pravde za Srbiju, Srbija je izvučena iz te priče. Nije osuđena za genocid naravno, ja to podržavam i bio sam protiv gluposti koju je vodio Bakir Izetbegović oko one revizije. Ja sam četiri godine nosio pušku, borio se i nema gdje nisam bio. Ja nemam veze s tim, niko mi nije govorio, rekli su mi: Ovdje ti je rov, udri i ne daj tamo".

Mektić je kazao da je "SDS stvorio RS i sada nosi teret toga".

"Kada je SDS pravio RS, kakva bi RS bila da je na čelu toga bio Milorad Dodik, Nikola Špirić, Stevandić, Galijašević i svi ovi veliki branioci RS. Znate gdje bi bila? Ne bi bila tačka od Republike Srpske. SDS je stvorio i nosi teret toga. Dodik je uvodio sankcije SDS-u sa Miloševićem, slabio moć Republike Srpske vojnu i političku da bi se domogao vlasti sa Bošnjacima, dva poslanika".

(N1)

Komentari / 68

Ostavite komentar
Name

Petar Marjanovic Doboj

16.02.2018 11:27

Dodik je covjek koji ce RS odvest u nove pobjede.Nezavinost

ODGOVORITE
Name

Boki

16.02.2018 11:50

E moj petre.tugo moja placaj gorivo skuplje i sve ostalo skuplje.pa eto ti nezavisnosti.i od koga idemo u nezavisnost idemo u neizvjesnost

Name

Dasak

16.02.2018 12:10

Dodik je nas zaduzio, ne možemo se odužiti dok smo zivi. Jel' to hoceš da kažeš?

Name

Petyr Baelish

16.02.2018 12:20

Domen naučne fantastike.

Name

dada

16.02.2018 13:01

Prepoznajem sarkazam. Hoce hahahahah Nova vila u Beogradu, stan na moru 200 kvadrata i ostale pobjede hahah

Name

re boki

16.02.2018 13:26

Pa ti stvarno mislis da je szp na vlasti da ne bi bile akzice,onda si stvarno slep pa medjunarodni faktor to odlucuje

Name

Re Peter

16.02.2018 13:32

Bojim se dasi u pravu možda odvede u pobjede na izborima a Srpski narod u nestanak sa BiH prostora omladina bježi zahvaljujući Dodiku i dvojcu iz Federacije e onda ti Petre ostani sam u Doboju i radi u Tešnju i Gračanici kao što mnogi i rade iz RS

Name

Sale

16.02.2018 13:39

Pustite šta je Dodik pričao, sada je riječ o tome šta je Mektić rekao, i ne treba se pravdati preko tuđih leđa.

Name

Slavuj

16.02.2018 17:32

Nema vece bagre od politicaru u BIH od zla oca od gore matere, treba j.....m.....svima redom , tojagu u ruke i udri govna lopovska pleme li vam jebem pokvareno.

Name

Putin

17.02.2018 23:15

E moj Petre moja budalo na kojim si ti drogama....

Name

Pedja

16.02.2018 11:29

Ma jako si smijesan!

ODGOVORITE
Name

NIKOLAJ

16.02.2018 13:43

Ovaj zmaj (Mektic) od Doboja je smjesniji od zmaja iz Sipova

Name

VRS

16.02.2018 14:16

Milorad Dodik Najjjveceee zlo za Republiku Srpsku i srpski narod!!! Nikad to misljenje nisam promjenio od kad je sa dvs poslanika i traktorskom prikolicom glasaca dosao na vlast!!! Pss ( ovo traktorska prikolica glasaca) to mu je rekao sadasnji savjetnik Kalinic, a tada je bio presjednik NSRS...

Name

Igor

16.02.2018 11:32

Ovakav ili onakav ovaj Mektic je upravu bar ujednom ... svi ovi sto ga napadaju i dodik i stevandic i spiric rata nisu ni vidili ni na slici za razliku od njega. Preslikano u drustvo svi ovi sto sad tendrerima pljackaju RS isto tako su se svrcklai po Beogradu za vrijeme rata.

ODGOVORITE
Name

Igore Igore

16.02.2018 12:18

Igore da si iz Prnjavora znao bi da je ovaj lik sa slike rat gledao na tv i partizanskoj verziji. Taj je ratišta sa distance gledao, nema veze sa ratom i ratištem!

Name

Slavko

16.02.2018 14:17

Majstore ja sam iz Prnjavora i znam gdje je sve bio Dragan. Da je 3% ljudi sa sadasnje politicke scene bilo u ratu kao Mektic gdje bi nam bio kraj.

Name

Лија

16.02.2018 11:33

Министре, СДС нити било која странка нису правили Републику Српску, правили су је у крвљу и рову борци Војске Републике Српске и припадници Министарства унутрашњих послова. Правили су је часни и поштени обични људи, који су спашавали своје породице и своја имања. Многима је познато, како је то СДС, или један дио оних који су својатали ту странку, у Палама, у најтежим данима сједили за бијелим стољнацима и јели оно што им је падало на памет, гозбећи се у хотелу ''Бистрица'', у вријеме самог почетка рата, а након тога у хотелу ''Панорама''. У исто вријеме, ми обични смртници, наша дјеца и породице јеле су ''Икар'' и рибу која се због облика конзерве звала ''пегла'', ако је и тога било, а често није. Према томе, све можете рећи, у свему ћу вас подржати, али изјављивати да је нека странка правила и стварала Републику Српску, је тотално не поштовање, оних који су за њу дали своје животе, дијелове тијела и здравље.

ODGOVORITE
Name

re Lija

16.02.2018 12:01

Potpisujem svaku rečenicu. Bravo

Name

Princip

16.02.2018 12:12

A da je nije stvorio dodick, sa sforovim tenkovima?

Name

Re

16.02.2018 12:54

SDS stvorio tajkune

Name

re princip

16.02.2018 13:01

Pročitaj šta je covjek napisao. Nije je pravio Dodik ali nije ni SDS

Name

RE LIJA

16.02.2018 13:35

KAO BORAC I INVALID STOJIM IZA SVAKE VASE RIJECI SRPSKU SU STVORILI BORCI A NE STRANKA.

Name

Laktaši

16.02.2018 13:36

Dodik stvorio kriminalce a pošto ih je većina zato su pobjeđivali a nadam se ovog puta ako se nisu opametili da su mnogi pomrli jer ni jedna moralna osoba neće glasati za njega

Name

VRS/RVI

16.02.2018 14:37

Htjeli mi to priznati ili ne, ni jedna stranka nije stvorila RS ,ali SDS je bio tad pokret koji je okupio sve nas da stanemo na branik otadzbine. Kako sada to neko gleda ,i iz kojeg ugla to je druga stvar, ali samo znam da RS nikad nije bila jadnija ni bijednija ,kao sad u vladavini MD, rat je bio ginulo se ,narod je ostajao na svoim ognjistima ,da bi danas u miru morao napustati ta ista!!! Ee nesto tu nestima, i neko hoce sada da opravda Miloradovu vladavinu!!! Dali smo realni ?? Ni jedna druga stranka iz opozicije nije donosila bilo kakve odluke zadnji 12 god, o bankarstvu, zaduzivanju, fondovima itd sve je to donio Miloradov snsd sa svoje 42 ruke u NSRS, a znamo da su ga podrzavale i mnoge stranke iz federacije ,a prva je bila stranka za BiH ,pod sloganom BiH bez entiteta i 100% BiH.., brzo zaboravljamo mnoge njegove necasne radnje samo da bi se domogao vlasti ,koju na zalost drzi do sada, ali svi mi koji gledamo svojim ocima vidimo na koji nacin!!!

Name

In

16.02.2018 16:04

Tako je Slavko . ako pitamo Mekticeve saborce svi kazu Mektic je bio u rovu sa svojim borcima i uvek u najisturenijem rovu. Ovi sto pokusavaju da oblate Mektica ili ismijavaju njegov rijecnik su poltroni snsd nikad videli ratista nisu i sad prosipaju patriotizam nasim borcima pa i Mekticu medju njima. sram vas bilo svi treba da postujemo nase borce ocuvali su nas.

Name

In

16.02.2018 11:37

Svaka cast Mekticu. Tako je. Da su tad RS vodili Dodik Spiric Stevandic niti bi bilo RS niti srpskog naroda ovdje prpsli bi smo kao Knin

ODGOVORITE
Name

re

16.02.2018 12:31

Vodio je karadjic I sds pa su prodali I izdali krajiske opstine Raspitaj se malo.ko izda Kupres Jajce Sanski most idr gradove.koje naredio I zasto povlacenje kad je bihac psp.niisu njega zeleni odbranili znaju to I oni.

Name

simo

16.02.2018 11:40

Čuj radovan nije imao informacije da je vojska prošla i Petrovac. Grahovo palo prije Knina. Koga farbas ?

ODGOVORITE
Name

Mladen iz Kljuca

16.02.2018 12:56

Ja isto tvrdim, bio sam u Kljucu, sva Kninska krajina je prosla kroz Kljuc i neki su vec stigli do Beograda a televizija sa Pala je uporno izvjestavala da Knin nije pao i prikazivali neke stare snimke. Mi smo ostali zatečeni dali da vjerujemo svojim očima ili toj televiziji.Tačno 100 %..

Name

... DA ČIKO B'ONU...

16.02.2018 11:44

Bravo Mekticu!

ODGOVORITE
Name

Laktaši

16.02.2018 13:39

Mektiću ponos si svakog dobrog čovjeke pozdrav iz laktaša

Name

Karadjordje

16.02.2018 12:02

Ala Mekticu,jesi dosadan,strasno znaci.Ali sad ce izbori pa ces ti da odes u politicku penziju i da malo javnost odmori od smaraca kakav si ti...

ODGOVORITE
Name

strumf

16.02.2018 12:07

Tako je Mekticu legendo.....

ODGOVORITE
Name

bar neko cestit

16.02.2018 12:08

Naravno da vecini u rs-u ovaj covjek ne odgovara jer govori istinu,,a istina je bolna i nema to veze ko je staje i na kojoj je funkciji svako ko je kriv treba da odgovara i snosi posljedice,ali posto ovo nije normalan narod lakse ga je prozvati za izdajnika i sakriti se uza toga a narod ce tu zvaku ispusiti i svako u svoj tor..baje ce pobjedjivati na izborima a pred izbore ce nas uplasiti isprobanom floskulom o toboze ugrozenosti od drugih..unitarizaciji..majorizaciji..a kad pobjede na izborima..a mi onda pasos BiH i pred strane ambasade pa kud koji

ODGOVORITE
Name

James bond

16.02.2018 12:19

To Srbine Mektic je citav rat proveo sa puskom u ruci bio ucesnik na koridoru dok je ovaj dezerter mile bio u banati i svercovao cigarama

ODGOVORITE
Name

fanta

16.02.2018 12:21

Mektic je bio castan borac

ODGOVORITE
Name

hh

16.02.2018 12:22

Mektic je sila

ODGOVORITE
Name

Ugljevik-RS

16.02.2018 12:25

Tako je Mektiću. Dodik je najveća izdajica srpskog naroda. Akcize su to potvrdile! Dodik je gubitnik.

ODGOVORITE
Name

Jao

16.02.2018 12:33

Mektiću nemoj nas više braniti, matere ti. Uništićeš i ovo malo opozicije što je ostalo od nas.

ODGOVORITE
Name

Doboj

16.02.2018 12:35

Mene kao osnivača SDS-a na Ozrenu je sramota šta Mektić priča. Poslije svake njegove pres konferencije mi izgubimo par hiljada glasova.

ODGOVORITE
Name

Dijagnoza

16.02.2018 12:52

Molim te Mektiću nemoj držati konferencije. Uhapsi jednog od hiljade lopova i Ti si uradio više nego da održavaš svaki dan konferenciju.

ODGOVORITE
Name

Milan

17.02.2018 14:48

Sa kim da hapsi. Vidite školsku spremu ljudi koje postavljaju Mektić i dr.. direktor Službe za poslove sa strancima završio Poljoprivredni fakultet. U SIPI vojni akademci na najvećim položajima i zubčevi kadrovi, Je li sa njima mislite u borbu protiv kriminala. Samo onako mlati o borbi protiv kriminala u cilju pridobijanja glasača a realno ništa konkretno ne preduzima. Prošle su tri godine čovjek i dalje priča istu priču.

Name

Soko

16.02.2018 12:54

Mektiću svaka ti čast!!! Cijenim tvoj trud ali narod neće progledati ovde nikad jer ga kupuju za 50 km.

ODGOVORITE
Name

Nixon

16.02.2018 12:55

СДС-у би било најбоље када би се захвалио овом циркусанту. Има њих у СДС-у још доста али овај је невиђени. Понекад помислим да је из СНСД, главни оперативац Мектић. Додуше и код Мектића и код Додика имамо хрватских трагова, један горе студирао, други је радио ронхил. Ко зна шта о њима има бивши ДБ хрватске. Углавном, оба су на кратком ланцу.

ODGOVORITE
Name

Hajduk

16.02.2018 12:58

To Mektiću. Gotovi su!!!!

ODGOVORITE
Name

Boki

16.02.2018 13:03

Tako je Mektiću.

ODGOVORITE
Name

Damir

16.02.2018 13:13

Meni je mektic drazi od bakira ili bilo kojeg politicara bosnjaka dajte covjeku vlast nek krene hapsit od vrha pa nize pa makar i moj otac to bijo hajde dadnite covjeku nek vlada nek ovu drzavu uredi da su svi zadovoljni bez srbije i hrvatske zasto nase sudbine treba rezira zagreb i beograd eto stavite srbina i svi cemo ga slusat nemoze jer on je pisten bosanskohercegovacki pravoslavac

ODGOVORITE
Name

re

16.02.2018 13:28

Sve si zeznuo sa zadnjom konstatacijom. Kakav bh-pravoslavac?

Name

Korleone

16.02.2018 13:29

Još jednom se potvrdilo da je Dodik nejveći manipulator. Svoju izjavu o priznavanju genocida u Srebrenici vješto je pripisao Mektiću. Zbog toga predlažem, da se snimak Dodikovog priznanja genocida objavljenog na TV Face u emisiji Senada Hadžifejzovića,emituje na BN televiziji svakog dana prije svake informativne emisije.

ODGOVORITE
Name

NIKOLAJ

16.02.2018 13:40

G.Ministre , treba da se stidite za 90% vasih izjava u vezi R.S.

ODGOVORITE
Name

TREBINJKA

16.02.2018 13:51

TI SI NIKOLAJ NA DOBROM BUDZETU... PODOBAN STRANAČI !!

Name

NIKOLAJ

16.02.2018 14:47

Trebinjka Ne , nisam na buzdetu vjeruj mi ali eto nadji mi samo jednu (zmajevu) Mekticevu izjavu pozitivnu za R.S.

Name

Rade

16.02.2018 18:10

Pa ako ti nije dosta 4.godine ratovanja za RS,dok je tvojoj Baja dilovao Ronhil i naftu,i svi mi sto smo ratovali za slobodu RS-a,a slazemo se sa Mekticem,mi smo izdajnici,a ovi sto su rat proveli u Srbiji,oni su patriote i stvaraoci,nagradjeni radnim mjestima.Ne mogu vas razumjeti,ne volite SDS,ok,Ali ne mozete da poricete da je SDS stvorio RS.To je nepobitna istina,SDS=RS,

Name

Štrumf

16.02.2018 13:47

To Mekticu care....

ODGOVORITE
Name

Dragutin

16.02.2018 13:55

E moj ministre Mekticu svi smo dobro culi i vidjeli sta ste rekli u izjavi za Vecernji list i nemojte se pravdati tako sto napadate Dodika.Bolje bi vam bilo ako smijete da posjetite malo kampove za obuku pod kontrolom vehabija i da odete u federaciju da posjetite koji parazemat...

ODGOVORITE
Name

Zoki

16.02.2018 14:32

Dragutine sta je Paradzemat,a Mektica pustite na miru,niste bili na ratistu tamo gdje je on bio,a bio je gdeje je zemlja gorila i bio mi je konandir i na osnovu toga na ruke mu nemozete Vi dezerteri i ostali maloumnici,a pogotovu ti Dragutine na ruke vode politi,kamo srece da su svi kao on.A da sve ovo sto on iznosi u javnost o Dodiku i ostaloj bratiji nije tacno,oni bi ga razapeli,a ne tuzili za klevetu;razmisli o tone Dragojce.

Name

Ante

16.02.2018 14:27

Tacno, ne bi bilo ni mrve od RS, kad je nastala protjerivanjem, ubistvima i zlocinima svake vrste protiv nesrba. Je li moguce da vi to ne vidite?

ODGOVORITE
Name

Па

16.02.2018 14:47

Чуј СДС створио РС. Гос министре како те није срамота дати овакву изјву? Просто је невероватно овај кад год бекне начини тешки гаф на рачун РС- а. Лија је у свом коментару навео само један дјелић вашег успјеха а о томе би се могли романи написати. Једног дана ће све и изаћи на видјело. Нисам члан ни једне странке а учеснк сам рата од првог до задњег дана. Рањаван, али то је небитно, већ је битно да је нас таквих било пола који смо се борили за РС а не само тај твој СДС. А што се тиче Додика сви знамо да је префргани муљатор а знамо и то да ти се препуцавати са њим немаш шансе ни 1%. Да зло буде веће вазда те навуче на танак лед да ти ниси ни свјестан шта си изговорио. Прмер ти је и ова конференција с којом си потврдио изјаву за онај хрватски лист с покушајем увити у обланду а у суштини изјаве су ти исте. Мислим да СДС много губи са твојим лупетањем али то није мој проблем већ Вукоте. Ако си њему добар и мени си

ODGOVORITE
Name

Rade

16.02.2018 18:55

Radovan je stvorio,Milorad je razara pa ti sad vidi,onaj prvi trune u zatvoru,a ovaj drugi je arci ni kriv ni duzan,

Name

Čoban

16.02.2018 15:11

Da smo pametni nebih bilo niti jedne ove stranke niti ovih ministara nepismenih,političara,ali mi smo stoka tako nam treba.

ODGOVORITE
Name

Sa strane

16.02.2018 17:10

Opet ovaj lakrdijaš... Postaje dosadan k'o turska serija - mnogo priče bez ikakve radnje.

ODGOVORITE
Name

BOBA

17.02.2018 10:14

NIKADA MI NIJE BILO JASNO DA HDZ I SDA KOJI SU BILI U RATU UVIJEK GLASAJU ZA SVOJU STRANKU ALI KAO ZA NEKI NOVI HDZ I SDA.NAŠ PROKLETI NAROD PLJUJE PO SDS A ON IM JE DAO MNOGE FUNKCIJE, GRADOVE I KAKO MNOGI KAŽU DA IM JE SADA BOLJE TO JE ZAHVALJUJUĆI SDS ZATO BUDIMO LJUDI A NE PREOBRAŽENE ĆURKE PA PARIRAJMO HDZ I SDA .ONI SU UVIJEK ZNALI KO SU I ŠTA SU A SRPSKI NAROD JE VJEKOVIMA TUMARAO.NJIMA JE VJERA U KRVI A NAŠ NAROD SE POIGRAVASA VJEROM I NACIJOM TO DOKAZUJE SVAKI DAN.

ODGOVORITE
Name

Милош

17.02.2018 11:43

За Републику Српску треба захвалити Ратку Младићу, а не СДСу. ПС: некад је СДС био покрет, а сада је обична странка која се позива на прошлост. Сви њени челници из тог времена су против овог новокомпонованог СДСа, а то не спомињу...

ODGOVORITE
Name

Sa strane

17.02.2018 12:30

Tačno tako! SDS je Radovana izbrisao iz članstva, a kiti se Radovanovim zaslugama. Kakve veze Vukota ima sa ratnim SDS-om?

Name

doboj

17.02.2018 11:55

Ti si prolupao

ODGOVORITE
Name

Ivaniš

18.02.2018 11:49

Nema to tolike veze sta je Dodik nekada govorio.Ne znam sta su ovi iz SDS navalili sa tim,nece tu dobiti velike poene.Kada se Dodik pojavio na politickoj sceni pricao je,jeste, razne neprihvatljive stvari.Nisam ga volio ni cuti.Ali ja ga danas vidim da se najbolje bori za RS medu ostalim politicarima u RS.Da je korumpiran,jeste,ali se pretjeruje u optuzbama.Neke optuzbe su bolesne.Dozivio je veliki preobrazaj.Mozda pod uticajima savjeta onoga Jevreja.Ekonomiju ne vodi dobro.Svi mi to vidimo,ali ko je bolji?Mirko Šarović?Zagazio je preduboko u vodu zvana BiH.A niko ga nije tjerao.To je bio njegov izbor.I sada mu nije jasna ta greska.Zato je tako prosao u Blic-ovoj anketi.Mladen Ivanic jeste ok,najbolji u opoziciji.Nek narod kaže.

ODGOVORITE
Name

slobo rs

18.02.2018 12:45

Izgleda da je bilo dovoljno samo biti u ratu. u komandi, radnoj obavezi, pucati sebi izmedju prsta, biti stalno bolestan i reci - ja sam bio u ratu stalno. tako je i ovaj sa diplomo nepostojeceg fakulteta. da su takvi branili rs, nebi nas bilo nigdje.

ODGOVORITE
Name

domi

19.02.2018 09:52

Djaba je to govoriti ovojpolovini naroda koji je opsjednut dodikovim pjesmama pod satrama,njegovim glupim vicevima kojima se samo budala moze nasmijati njefovim kriminalcima koji pojedose sve ko guba.moj mekticu ti si neobicno iskren i hrabar i posten covjek.uvijek imas moj glas,ako nesto omogne protivi ovi protuha.

ODGOVORITE