Postoje dva Nermina Šišića

Uprava policije Crne Gore navela je da postoje dva Nermina Šišića iz Tuzle, te da muškarac uhapšen zbog sumnje da je ubio petnaestomjesečnog dječaka u Podgorici ima isto ime i prezime kao i drugi Tuzlak koji već služi zatvorsku kaznu u Kazneno-popravnom zavodu /KPZ/ Zenica, a kojeg su sa ovim ubistvom povezali mnogi mediji bez prethodne provjere u crnogorskoj policiji i pravosuđu.

Region 15.02.2018 | 20:50
Postoje dva Nermina Šišića
"Riječ je o dvije osobe koje imaju isto ime i prezime, ali nemaju isti broj godina, a različiti su im i podaci o imenu oca", saopšteno je iz crnogorske Uprave policije, nakon što su mnogi mediji objavili informaciju da je Nermin Šišić iz Tuzle osumnjičen za ubistvo petnaestomjesečne bebe u Podgorici početkom februara.

Iz crnogorske policije napominju da zabunu nisu stvorili oni jer su, kako navode, u saopštenju nakon ubistva, poštujući presumpciju nevinosti, dali samo inicijale osobe, broj godina i odakle je osumnjičeno lice.

"U saopštenju od 5. februara naveli smo da su službenici podgoričkog Centra bezbjednosti uhapsili N.Š. /27/ iz Tuzle, sa boravkom u Podgorici, zbog sumnje da je počinio teško ubistvo petnaestomjesečnog sina nevjenčane supruge J.J. Uprava policije, osim inicijala, godina starosti i mjesta rođenja i stanovanja, nije o N.Š. osumnjičenom za teško ubistvo u Podgorici javnosti dala nijedan drugi podatak, pa ni o eventualnim drugim krivičnim djelima počinjenim u BiH sa kojima se u pojedinim medijima ovo lice dovodilo u vezu. N.Š. osumnjičen za teško ubistvo u Podgorici rođen je 1990. godine", navodi se u saopštenju crnogorske Uprave policije.

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona saopštilo je danas da se Nermin Šišić iz Tuzle, sin Mehe, rođen 1. juna 1989. godine, nikako ne može dovesti u vezu sa zločinom u Podgorici, kao što su objavili mnogi mediji, jer se nalazi na izdržavanju kazne zatvora u KPZ zatvorenog tipa u Zenici, gdje je bio i u vrijeme ubistva. 

(Srna)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

dott

16.02.2018 09:43

Znači obojica idioti.

ODGOVORITE