ZOI: Karling ljepotici olimpijska medalja!

Lepa Ruskinja Anastasija Brizgalova u paru sa suprugom Aleksandrom Krušelnickim osvojila je bronzano odličje na Zimskim olimpijskim igrama.

Ostali sportovi 13.02.2018 | 18:45
ZOI: Karling ljepotici olimpijska medalja!
Lepa Ruskinja Anastasija Brizgalova privukla je veliku pažnju na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu zbog atraktivnog izgleda, ali je i potvrdila da je i odlična takmičarka u karlingu.

Ona je u paru sa Aleksandrom Krušelnickim, za koga je i udata, osvojila bronzanu medalju u miksu, pošto su pobedili norveški par Kristin Skaslijen i Magnus Nedregoten rezultatom 8:4.

Lepa Anastasija, koju mnogi upoređuju sa najlepšim ženama sveta poput Anđeline Džoli, Megan Foks ili Adrijanom Limom, imala je i peh tokom takmičenja u Pjongčangu.

Za vreme bitke u miksu dogodila joj se retka stvar za takmičare u karlingu, pošto je pala na leđa. Ona je stajala sa Krušelnickim, dogovarali su se o narednom potezu, kada je izgubila ravnotežu. Brzo se ispravila, ali je potom pala. Publika je bila iznenađena, ali je pozdravila aplauzom.

Takmičari u karlingu nose specijalnu obuću koja im omogućava lakše kretanje po ledu, pa su zato padovi retki.

"Jednostavno, zaboravila sam da je kamen bio iza mene", objasnila je razlog pada Brizgalova.

Interesantno je da su u meču za bronzanu medalju nastupali parovi koji su i u emotivnoj vezi. Brizgalova je udata za Krušelnickija, a Skaslijen se zabavlja sa Nedregotenom.

Zlatna medalja pripala je Kanadi, koja je bila bolja od Švajcarske rezultatom 10:3.

Za Kanadu su nastupili Kejtlin Lous i Džon Moris, a za Švajcarsku Dženi Peret i Martin Rios.

Izvor: mondo.rs/Beta

Komentari / 0

Ostavite komentar