Lazić o rekordu: Prošlo je dosta od 2011. godine!

"Shvatiću sve ovo tek za par godina", kaže kapiten Zvezde o svom jubileju.

Košarka 13.02.2018 | 11:30
Lazić o rekordu: Prošlo je dosta od 2011. godine!
Utakmici Crvena zvezda mts - Zadar prethodila je kratka ceremonija na centru terena, sa Brankom Lazićem u glavnoj ulozi.

Kapiten crveno-belih postao je igrač sa najviše odigranih utakmica u istoriji Crvene zvezde i tim povodom dobio je poklone od predsednika kluba Nebojše Čovića, koje su primili i njegova supruga i ćerka.

Večna lista Crvene zvezde:

1. Branko Lazić 430 utakmica
2. Slobodan Nikolić 429
3. Predrag Bogosavljev 423
4. Dragiša Vučinić 354
5. Vuk Radivojević 354
6. Dragan Kapičić 339
7. Slobodan Janković 239
8. Igor Rakočević 232
9. Zoran Slavnić 304
10. Nebojša Ilić 304

Uoči utakmice, Zvezda je na video bimu emitovala dirljive poruke Lazićevih bivših saigrača, poput Maika Cirbesa i Vladimira Štimca.

"Zahvalio sam im se i iznenadilo me je sve to...", rekao je kapiten crveno-belih.

"Što se tiče jubileja, prošlo je dosta utakmica i godina od te 2011. kada smo počeli sve ovo i kad sam odigrao tu prvu utakmicu protiv Hemofarma i od kada se i računaju nastupi. Velika je čast i zadovoljstvo biti na tom prvom mestu po broju nastupa i trenutno još nisam svestan svega toga, ali za par godina ću tek videti koliko je to značajno i veliko", dodao je Lazić.

U ovom trenutku, Zvezdin defanzivni specijalista na deobi je prvog mesta klupske iste rekordera u broju osvojenih trofeja. Deli čelo sa Lukom Mitrovićem, koga ima šansu da prestigne već ove nedelje, u Nišu, na Kupu Radivoja Koraća.

"Što se tiče Kupa, naš cilj se zna - to je odbrana trofeja od prošle godine i naravno igraćemo i spremaćemo se od utakmice do utakmice nećemo gledati unapred. Ući ćemo u svaku utakmicu motivisano i ozbiljno. Cilj se zna, to je odbrana trofeja", dodao je Lazić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar