Sberbank dobila vrijedno priznanje

Sberbank a. d. Banja Luka je dobila Customers' Friend priznanje i time potvrdila visoke kvalitativne standarde poslovanja i odnosa sa svojim klijentima.

Republika Srpska 12.02.2018 | 08:48
Sberbank dobila vrijedno priznanje
Vrijedno priznanje Customers' Friend - „Prijatelj klijenata“ dodijeljeno je Sberbank a.d. Banja Luka, a na osnovu strogo definisanih kriterijuma ICERTIAS Customers' Friend sertifikacije koju je Sberbank a.d. Banja Luka uspješno zadovoljila u sklopu istraživanja provedenog na lokalnom tržištu.

Priznanjem ICERTIAS Customers' Friend se nagrađuju pravna lica koja imaju visoko kvalitetan odnos i pružaju svojim klijentima, zaposlenima te poslovnim partnerima vrhunsku uslugu i korisničku podršku. Osvajanjem nagrade, Sberbank a.d. Banja Luka je potvrdila svoj respektabilan status na tržištu kao finansijska institucija koje njeguje partnerski odnos sa svojim kupcima, klijentima i zaposlenim, kroz otvorenu i iskrenu komunikaciju, pružajući usluge visokog nivoa kvaliteta.

„Veoma smo ponosni što smo zaslužili povjerenje svojih klijenata, jer je ovo priznanje potvrda da je naša poslovna strategija prepoznata sa njihove strane“, izjavio je ovim povodom Aleksandar Kesić, Predsjednik Uprave Sberbank a.d. Banja Luka. Kesić nastavlja: „Jedna od naših korporativnih vrijednosti glasi upravo „Sve za klijente“, te se mi u svakodnevnom poslovanju trudimo da našim klijentima pružimo vrhunsku uslugu i inovativne proizvode. U budućnosti ćemo nastaviti da gradimo odlične odnose sa našim klijentima, da uvodimo nove i savremene bankarske proizvode, te da opravdamo njihovo povjerenje.“

Za potrebe dodjeljivanja Customers' Friend priznanja, tokom decembra 2017. godine, ICERTIAS je proveo nezavisno, ciljano, sekundarno, istraživanje lokalnog tržišta, prema međunarodno prihvaćenim istraživačkim standardima propisanim od Međunarodnog marketinškog istraživačkog udruženja (MRA - Marketing Research Association), detaljno analizirajući poslovanje i javno dostupne informacije o kompaniji kako bi utvrdio koji nivo usluge Sberbank a.d. Banja Luka pruža svojim klijentima. Pritom je izvršena analiza sljedećih kriterijuma: reputacija kompanije na lokalnom tržištu, komunikacija i društvena odgovornost, korisničko iskustvo i povjerenje, odnosno percepcija i mišljenje javnosti o budućnosti kompanije.

Sberbank a.d. Banja Luka pokazala se kao primjerna finansijska institucija u pružanju i održavanju posebno visokog nivoa korisničke podrške i zadovoljstva. Službenim prihvaćanjem Customers’ Friend deklaracije, Sberbank a.d. Banja Luka pridružila se prestižnoj skupini vodećih svjetskih kompanija koje njeguju visoke standarde poslovanja i odnosa prema klijentima i zaposlenima, podstiču pošten i profesionalan nastup na tržištu, te pružaju vrhunsku uslugu i pozitivno utiču na društvo u kojem djeluju.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar